Faciliteter hos GUESTapart/aarhus

Fitness

Restaurant

Loungen

Møde og Konference

Fitness

Træn i vores 600 m2 store fitnessafdeling, hvor vi har det nyeste udstyr til både styrke-, funktions- og balancegivende træning.

Vi har taget højde for forskellige behov og træningsformer og tilbyder faciliteter for alle, uanset om du er til styrketræning, funktionstræning eller mental- og balancegivende træning.

I forbindelse med fitnessafdelingen kan du også benytte vores lækre relax-område med infrarød sauna, finsk sauna og koldskyl i forbindelse med din træning.

Hos os kan du træne hele døgnet. Brug din personlige kode eller armbånd, og så har du adgang til de nyeste maskiner og træningsformer døgnet rundt.

Læs mere om vores Fitness faciliteter

Restaurant apart

På hotellets Restaurant APART kan du nyde alle dagens måltider, hvor det er en selvfølge, at maden tilberedes fra bunden.

Oplevelser serveret på en tallerken

Hos Restaurant APART er smag og æstetik i højsædet. Vi tror på at man spiser med øjnene såvel som med munden, hvilket afspejles i alle vores retter.

Med fokus på bæredygtighed og økologi er det sæsonens råvarer som dikterer menuen hvor 60%-90% er økologisk. Kokkene samler selv svampe, urter og bær, al fisk vi serverer er bæredygtigt linefanget, og med fokus på lokale leverandører, som kræser for dyrevelfærd og miljø, modtager vi grøntsager fra Sommergrønt i Hadsten og kød fra Rævhede.

Til den søde tand, skaber vores in-house konditor bagværk i højeste klasse, smukke og smagfulde desserter og hjemmelavede petit four af bedste kvalitet.

 

Åbningstider:

Hverdage fra kl. 06.30 – 21.00

Weekender fra kl. 07.00 – 21.00

 

Morgenmadsbuffet serveres:

Hverdage fra kl. 6.30 – 10.00

Weekender fra kl. 07.00 – 11.00

 

Lounge & Bar

Velkommen til hotellets hjerte. Hop på Wi-Fi, grib en af vores inspirationsbøger eller nyd udsigten til gårdhaven og livet omkrig dig.

Det er her hvor livet leves, god mad nydes, hvor hyggen udspiller sig og hvor du altid er velkommen. Sæt dig med din laptop, slap af foran TV’et, grib en af vores inspirationsbøger eller nyd udsigten til gårdhaven. Du kan tanke op inden eller efter træning, sludre over en kop kaffe eller nyde livet der foregår.

Vi kan blære os med at have Skejbys eneste ”vandhul” – her kan man gå på smagsopdagelse i vores nøje udvalgte sortiment af cocktails, specialøl og vin.

Læs mere om vores lounge

Møde og Konference

Behagelige mødefaciliteter midt i Business Park Skejby, Aarhus N

Hos GUESTapart/aarhus er der mulighed for at afholde møder og konferencer med op til 150 deltagere. Lokalerne er indrettet med komfortable møbler, udstyret med det nyeste teknik og udstyr og med omtanke for vores gæsters diskretion, med lydisolerede glasvægge og mørklægningsgardiner.

Læs mere om vores konference og -møde muligheder