Faciliteter hos GUESTapart

Når du bor på GUESTapart, har du adgang til en hel række lækre faciliteter. Læs om dem her

Fitness

Restaurant

Loungen

Møde og Konference

Fitness

Træn i vores 600 m2 store fitnessafdeling, hvor vi har det nyeste udstyr til både styrke-, funktions- og balancegivende træning.

Vi har taget højde for forskellige behov og træningsformer og tilbyder faciliteter for alle, uanset om du er til styrketræning, funktionstræning eller mental- og balancegivende træning.

I forbindelse med fitnessafdelingen kan du også benytte vores lækre relax-område med infrarød sauna, finsk sauna og koldskyl i forbindelse med din træning.

Hos os kan du træne hele døgnet. Brug din personlige kode eller armbånd, og så har du adgang til de nyeste maskiner og træningsformer døgnet rundt.

Læs mere om vores Fitness faciliteter

Restaurant

På hotel GUESTapart/aarhus kan du nyde alle dagens måltider i Loungen, hvor det er en selvfølge, at maden tilberedes fra bunden.

Vores råvarer kommer fra lokale leverandører, hvor kvaliteten er i top. Økologi er en selvfølgelig for os, og 60 – 90 % af vores råvarer er økologiske.

I Loungen kan du også kan tage et tiltrængt hvil i vores bløde stole, mødes over en kop kaffe eller holde det lille arbejdsmøde.

I samme område er også hotellets bar, hvor du kan nyde et udvalg af drikkevarer og lette snacks – måske mødes med kollegerne til en fyraftensdrink.

Det er i Loungen morgenmaden og resten af dagens måltider serveres. Loungen åbner kl. 06.30, og der serveres frem til kl. 20.00.

Læs mere om vores Restaurant og Bar

Loungen

Der er altid liv i Loungen. Hop på wifi, grib en af vores inspirationsbøger eller nyd udsigten til gårdhaven og livet omkrig dig.

Loungeområdet er et centralt levested på GUESTapart. Her forenes flere at hotellets tilbud og faciliteter. Du kan benytte dig af vores gratis wi-fi, surfe eller arbejde på din computer fra vores cafébord eller bløde lænestole. Du kan holde et uformelt kaffemøde, nyde lækre serveringer fra Loungen eller runde ugen af med en fredagsøl med kollegaer eller venner.

Læs mere om vores lounge

Møde og Konference

Hold møder i vores eminente møde- og konferencelokaler, hvor der er det nyeste udstyr til rådighed.

På GUESTapart/aarhus har vi eksklusive møde- og konferencelokaler. Vores fleksible lokaler, som er bygge til formålet, indeholder det nyeste teknik og udstyr, så I ikke behøver at bekymre jer om noget. Vores lokaler er fleksible både i forhold til bordopstilling samt størrelse, hvor der kan åbnes op til det tilstødende lokale, og dermed laves plads til større konferencer.

Forplejning tilberedes i vores bæredygtige restaurant, og huset kan bruges til ny inspiration, walk’n’talk.

Læs mere om vores konference og -møde muligheder