Koncept – dit hjem væk hjemmefra

På GUESTapart/aarhus byder vi dig velkommen til et unikt hotelunivers, hvor omgivelser, design og atmosfære går op i en højere enhed, og hvor hjemlig hygge møder eksklusiviteten fra hotelverdenen.

check ind/ud

Lejligheder

Kode

Priser

Guestapart hotellejligheder

GUESTapart er opført i 2019, og har 86 unikke hotellejligheder, der hver har sine detaljer. Hver lejlighed er blandt andet udstyret med eget køkken og bad, spiseplads, soveværelse samt møbler og interiør i dansk og internationalt design. Stilen er eklektisk, hvor rå materialer og industrielt design kombineres med bløde tekstiler, kunst og farver. Tilsammen giver det den perfekte kombination af eksklusiv hoteltilværelse og hjemlig hygge.

Føl dig hjemme
Det er vores ambition, at du vil føle dig hjemme på GUESTapart, og derfor har vi kræset om detaljerne i lejlighederne, så du både oplever fuld funktionalitet og samtidig kan slappe af og nyde.

Vi tilbyder dig den perfekte kombination af luksus fra hotelverdenen og den hjemlige luksus fra et personligt hjem.
Når du bor på GUESTapart/aarhus, har du mulighed for at vælge hoteltilværelsen til og fra efter behov. Ønsker du at være kok i eget køkken, kan du tilberede lette retter i lejlighedens veludstyrede køkken, men du kan også bestille ”take away” og roomservice i café Loungen eller nyde maden i Loungens hyggelige omgivelser.

Skal vi fylde dit køleskab med friske råvarer inden ankomst? Kontakt receptionen og aftal nærmere.

Lejlighedstyper og priser

På GUESTapart bor du i din egen lejlighed på 35 – 55 m2. Lejlighederne er fuld udstyret med blandt andet eget køkken, spiseplads og soveafdeling, så når du træder indenfor, træder du ind i dit midlertidige hjem, hvor din almindelige hverdag kan opretholdes og hoteltilværelsen vælges til og fra.

Eksklusivitet og funktionalitet er omdrejningspunktet hos GUESTapart. I hver lejlighed finder du, hvad der skal til for at opretholde en så normal hverdag som muligt, krydret med lækkert design og høj kvalitet.

Alle lejlighed har:

B&O TV med streaming
B&O radio
Wi-fi
Induktionskomfur med to blus
Ovn
Køleskab og frys
Opvaskemaskine
Service mv. til 4 – 6 personer
Spiseplads
Dobbeltseng med Jensen madrasser
Original kunst på væggene
Hyggekrog med enten stol, niche eller sofa.

Du kan vælge mellem fem forskellige lejlighedstyper:

Small (xtra, lux)
Størrelse: 35 kvm.
Sovepladser: 2 personer
Variationer:
• Altan
• Niche

Medium (xtra, lux)
Størrelse: 35 – 40 kvm.
Sovepladser: 1 – 5 (kontakt os for muligheder)
Variationer:
• Karnap
• Niche
• Sovesofa

Large (xtra, lux)
Størrelse: 47 kvm.
Sovepladser: 1 – 5 personer (kontakt os for muligheder)
Variationer:
• Karnap
• Handicapværelse med 3-personer sofa

X-large
Størrelse: 55 kvm
Sovepladser: 1 – 5 personer
Variation:
• Handicapværelse med 3-personers sofa

Double-up (xtra)
Størrelse: 46 kvm
Sovepladser: 1 – 4 personer
Variation: Med eller uden altan

Bestiller du overnatning med morgenmad tillægges din booking et dagstillæg 70 kr. pr. voksen og 40 kr. pr. barn. (Børn fra 0-2 år spiser gratis).

Skal du booke værelse til flere personer, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan finde den rette lejlighed til dig.
Har du særlige behov eller ønsker du handicapvenligt værelse, så kontakt os endelig.

Ankomst og afrejse

Check ind kan ske fra kl. 14.00 på ankomst dagen og check ud skal ske senest kl. 11.00 på afrejsedag. Begge dele kan gøres via din personlige nøglekode.

Check ind
Check-ind kan ske fra kl. 14.00 på ankomstdagen. Du kan checke ind med din personlige nøglekode, som du modtager inden ankomst og senest på selve ankomstdagen. Sammen med koden får du et link til download af en app, så du kan bruge din telefon som nøgle – både til din lejlighed, fællesarealerne og som betalingsmiddel. Ønsker du ikke at downloade app’en, kan du taste koden på døren i stedet.

Check ud
Check ud skal ske senest kl. 11.00 på afrejsedagen. Du kan checke ud med din nøglekode via app’en eller benytte det link, som du modtager i en SMS på afrejsedagen.

Du kan selvfølgelig også henvende dig hos os i receptionen i åbningstiden, hvis du har brug for hjælp til check ind eller ud.

Din personlige nøglekode

Når du booker overnatning på GUESTapart/aarhus, modtager du inden og senest på selve ankomstdagen, en personlige nøglekode. Nøglekoden skal du bruge til at låse dig ind i din lejlighed.

Sammen med koden modtager du et link, som du kan bruge til ind- og ud-checkning. Du kan også downloade en app til din telefon eller tablet, hvori du kan følge med i dit forbrug og dine aktiviteter med nøglekoden.

Når du checker ud med nøglekoden, og du har godkendt eventuel betaling, slettes koden.

Har du brug for en ny kode? Klik HER

Loungen på GUESTapart