Konferencelokaler i Aarhus

Søger du efter konferencelokaler Aarhus? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

På GUESTapart/aarhus har vi opført lokaler til udelukkende at danne de mest optimale rammer for professionelle møder og konferencer. Vores konferencelokaler er rummelige og har et godt naturligt lysindfald. Stilen er eklektisk med rå betonvægge og gulve, der blødes op af polstrede konferencestole i farvestålende tekstil og planter i farverige krukker. Der er scenespots i lofterne, som giver et godt arbejdslys, hvilket suppleres af dekorative lamper, der skaber en hyggelig og afslappet stemning.

Fleksible konferencelokaler
For at skabe de bedste rammer, har vi haft fokus på fleksibilitet. Det er eksempelvis muligt at mørklægge lokalet med elektroniske gardiner, så projektorens billede står knivskarpt, og de fleksible borde gør det muligt at lave forskellige opstillinger, afhængigt af om der skal laves gruppearbejde, holdes foredrag eller afholdes møde. De fleste af vores konferencelokaler kan sammenlægges med det tilstødende lokale ved hjælp af foldedøre, hvilket gør det muligt at afholde større konferencer eller opdele og samle møderne efter behov.
Vores lokaler kan rumme fra få personer og op til 150 personer i biografopstilling. Vi stiller det nyeste teknik og AV-udstyr til rådighed, og der er naturligvis lynhurtigt Wi-Fi, ligesom vi tilbyder blokke og skriveredskaber til alle mødedeltagere.

Hjemmelavet forplejning fra lokale leverandører
Forplejningen leveres af vores bæredygtige café Loungen. I caféen tilberedes alle elementer og retter fra bunden, og der kan både bestilles buffet og tallerkenservering alt efter antal deltagere.
Vi tilbyder forskellige mødepakker. Ønsker du eksempelvis et heldagsmøde indeholder en mødepakke typisk morgenmad med te og kaffe, frokost og eftermiddagssnacks inkl. te og kaffe. Prisen for et heldagsmøde ligger fra 455 kr. pr. deltager. Der kan også afholdes halvdagsmøder, hvor der indgår frokost og enten morgenmad eller eftermiddagssnacks til deltagerpris fra 325 kr. og derudover kan der selvfølgelig bookes kortere møder og forplejning efter behov. Vores professionelle konferencepersonale skræddersyr gerne jeres konference, så I får netop det program og den forplejning der passer til jeres arrangement.

Konference med overnatning i Aarhus
Kommer dine gæster langvejsfra for at deltage i en konference Aarhus, tilbyder hotel GUESTapart, foruden unikke konferencefaciliteter, overnatning i 86 fuldt udstyrede hotellejligheder, hvor jeres gæster kan have deres hjem væk hjemmefra under konferencen. Alle lejligheder har eget køkken, stort badeværelse med bruseniche og badeartikler, arbejdsplads, B&O BeoVision, hurtigt Wi-Fi, samt separat soveafdeling med dobbeltseng. Skal der kobles af efter en lang dag, er der i forbindelse med overnatning gratis afgang til vores fitnessafdeling, som byder på eksklusive maskiner og træningsforhold. Hotellet ligger tæt på naturskønne omgivelser, og der er mulighed for en dejlig gåtur i området, eller blot 15 minutters letbanekørsel ind til Aarhus centrum.

Vi håber, du vil afholde din næste konference Aarhus på GUESTapart.