Koncept – dit hjem væk hjemmefra

På GUESTapart/aarhus byder vi dig velkommen til et unikt hotelunivers, hvor omgivelser, design og atmosfære går op i en højere enhed, og hvor hjemlig hygge møder eksklusiviteten fra hotelverdenen.

Om Os

Job & karriere

om os

På GUESTapart kan du booke alt fra få overnatninger til længere ophold i vores fuldt servicere- de lejligheder. Du kan afholde det formelle møde eller en større konference. Du kan nyde alle dagens måltider i hotellets restaurant, hvor der også er plads til et uformelt frokost- eller kaffemøde. Du kan klare træningen inden eller efter arbejde i vores store fitnessafdeling.

GUESTAPART/AARHUS TILBYDER :

86 hotellejligheder
Konference og mødefaciliteter
Fitness og spa
Økologisk bæredygtig restaurant

GUESTapart ligger på Tueager 5, Aarhus N. Hotellet er placeret centralt i erhvervsdynamoen Skejby Business Park, hvor der er over 150 virksomheder og mere end 20.000 daglige ansatte.
Hotellet er nabo til Det Nye Universitetshospital og blot et stenkast fra indgangen har den nye letbane holdeplads, ligesom der kører buslinjer mindre end 300 meter fra hotellet.

Job og karriere

Vil du gerne være en del af teamet?

Vi modtager gerne din uopfordrede ansøgning samt dit CV. På GUESTapart har vi både konference, hotel, restaurant og fitness. Vi er et forholdsvis lille team, som løfter i flok. Derfor skal du være indstillet på, elske og ikke mindst trives med at hjælpe kollegaer på tværs af afdelinger, når det er nødvendigt for at sikre den bedste gæste- og kundeoplevelse. Det er selvfølgelig en forudsætning, at du er en mester til gæsteservice og -pleje, og at du viser en naturlig omtanke for dine omgivelser.

Du må meget gerne målrette din ansøgning i forhold til, hvilken afdeling du ser dig selv i.

Bemærk at vi kun modtager ansøgninger online.

Ansøgninger sendes til nb@guestapart.dk