Restaurant og bar

På hotel GUESTapart/aarhus kan du nyde dagens måltider i Loungen, hvor det er en selvfølge, at maden tilberedes fra bunden, og at råvarerne kommer fra lokale leverandører. I Loungen kan du også kan tage et tiltrængt hvil i vores bløde stole, mødes over en kop kaffe eller holde det lille arbejdsmøde.

I loungeområdet er også hotellets bar, hvor du kan nyde et udvalg af drikkevarer og lette snacks – måske mødes med kollegerne til en fyraftensdrink.

Loungen – næring for krop og sjæl

Enkle, hjemmelavede og velsmagende retter med lokale friske råvarer. Sådan lyder menuen i Loungen, som er hotel GUESTaparts/aarhus spisested.

I Loungen serveres lækre nærende måltider. Dagen begynder med lækre små morgenmadsretter, som sammensættes efter lyst, smag og behov. Herefter kan der bestilles lette frokostanretninger og ”Dagens specialitet”, ligesom der er tænkt på den lille sult og den søde tand. I løbet af dagen kan der bestilles snacks og små mellemmåltider, måske ledsaget af en kop kaffe, juice eller te og hjemmebagt kage.

Vi fokuserer på ærlige råvarer og stor smag. Vi samarbejder med små lokale leverandører, der kræser for dyrevelfærd og miljøet. Vi har en sund profil uden at blive fanatiske, men ud fra devisen om, at det vi indtager skal give en værdi.

Økologi er en selvfølgelig for os, og 60 – 90 % af vores råvarer er økologiske.

Loungens åbningstider:
Hverdage fra kl. 06.30 – 20.00
Weekender fra kl. 07.00 – 20.00

Bemærk: I sommerperioden holder caféen lukket efter morgenservering.

Morgenmad serveres
Hverdage fra kl. 06.30 – 10.00
Weekender fra kl. 07.00 – 11.00

Loungen er slet og ret stedet, hvor livet leves, god mad nydes, hvor hyggen udspiller sig, og hvor du altid er velkommen.

Loungen – hotellets levested

Der er altid liv i Loungen. Sæt dig med din laptop og hop på vores wifi, grib en af vores inspirationsbøger eller nyd udsigten til gårdhaven. Du kan tanke op inden eller efter træning, sludre over en kop kaffe eller nyde livet der foregår.

Loungen er slet og ret stedet, hvor livet leves, god mad nydes, hvor hyggen udspiller sig, og hvor du altid er velkommen.

Skejbys eneste ”vandhul”

Som del af café Loungen har vi Loungebaren, hvor du kan gå på smagsopdagelse i vores nøje udvalg af cocktails, øl og vin.

Fredag er der fredagsbar for de omkringliggende virksomheder og andre, der vil indvie weekenden på stemningsfuld vis.

Der kan bestilles i Loungebaren fra kl. 10.00 – 22.00