Spektakulær fremgang

Spektakulær fremgang i en udfordrende tid

GuestApart Aarhus ApS har i 2021 leveret et flot regnskab med et resultat, der kun viser et lille underskud på -260 tkr. mod et større underskud i 2020.

Direktør Mark Nykjær-Fisher udtaler:
”Vi er meget tilfredse med resultatet. Vi har formået at drive hotellet optimalt under de svære omstændigheder, som Covid har medbragt branchen. Der har været større aktivitet på både værelser og vores møde- og konferencefaciliteter end forventet. Blandt andet fordi vores digitale infrastruktur og faciliteter kan håndtere COVID-æraen og er et vartegn for fremtidens hotelkoncept. Vi kan samtidig konstatere, at den flotte efterspørgsel indtil videre er fortsat ind i 2022. Vi forventer derfor positive tal i regnskabet for 2022 – med mindre nye ulykker rammer branchen”.


Fra nytår og frem til medio marts er hotellet blevet udvidet med flere attraktive møde- og konferencefaciliteter samt et nyt loungeområde.


“Det giver en øget fleksibilitet, at Hotel GUESTapart nu har ni unikke møderum af forskellig størrelse med topmoderne udstyr. Kernen i vores succes er dog ikke udstyr, belysning eller designmøbler, men vores dygtige medarbejdere, der skaber personlige og nærværende oplevelser for gæsterne. Når man afholder konferencer eller møder hos os er der styr på alle de detaljer, som skaber et godt og professionelt møde. Der er kaffe på kanden, WiFi der virker, gratis parkering, nyt og brugervenligt IT-udstyr samt en økologisk gastronomisk oplevelse serveret til tiden.”


”Det er vores engagerede og dygtige medarbejdere, der hver dag sørger for at virkeliggøre Hotel GUESTaparts særlige koncept og service, som vores gæster bemærker. De er årsagen til, at vi konsistent ligger i toppen på rating-siderne” siger Mark Nykjær-Fisher.


Bestyrelsesformand Maria Heickendorff understreger, at selvom det unægtelig har været en turbulent periode siden hotellet åbnede i foråret 2019 – kort før Corona ramte, så har ejerkredsen hele vejen igennem troet på konceptet og været enige om den strategiske retning.


”Senest har vi lavet en større investering i at udvide vores møde- og konferencefaciliteter. Det har vi gjort for at kunne følge med efterspørgslen. Vi har samtidig i forbindelse med årets generalforsamling også konverteret en del gæld, så begge selskaber nu har en positiv egenkapital. Vi ser dermed meget positivt på fremtiden for Hotel GUESTapart” siger Maria Heickendorff.

Fakta:
Driftsselskabet GuestApart Aarhus ApS er et helejet datterselskab til GA Ejendom A/S, der ejer ejendommen. GA Ejendom A/S har i sagens natur oplevet samme fremgang som driftsselskabet, og leverer i 2021 et lille plus på kr. 117.000 (mod et underskud på kr. 10 mill i 2020.)

Billeder fra hotellet

previous arrow
Guestapart_miniferie - copy
Guestapart_miniferie - copy - copy
Guestapart_miniferie - copy - copy - copy
Guestapart_miniferie - copy - copy - copy - copy
Guestapart_miniferie - copy - copy - copy - copy - copy
Guestapart_miniferie - copy - copy - copy - copy - copy - copy
Guestapart_miniferie - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy
Guestapart_miniferie
next arrow
  • Letbanestop 100m
  • Skejby sygehus 200m
  • Busforbindelser 200m
  • Aarhus C 10min
  • Motorvej E45 10min
  • Indkøb 5min

Oplevelser i Aarhus