Kør grønt med GreenMobility

Brug rabatkoden “GUESTappart20” og få 20 minutters gratis kørsel som ny bruger.

Er du taget til Aarhus uden bil, men har planer om at skulle på tur rundt i byen eller længere endnu, så er GreenMobility løsningen for dig. De tilbyder udlejning af elektriske biler til enhver lejlighed. Uanset om det er en tur til centrum af Aarhus eller en længere rejse til større seværdigheder i hele landet, så kan deres service imødekomme dine behov. Og så er det grøn kørsel. Det kan vi lide! Bilerne kan lejes pr. minut eller for op til 7 dage.

100% elektriske biler

Hos GreenMobility kan du leje elektriske biler, der alle er udstyret med automatgear og kører udelukkende på elektricitet. Dette betyder, at bilerne ikke udleder skadelige partikler under kørslen. Bilerne er stille og bidrager til at skabe renere, mere støjfrie og behagelige byområder. Så uanset om du udforsker byen eller tager på længere eventyr rundt omkring i landet, kan du køre med grøn og god samvittighed.

Gratis Parkering med Lejebil

Med en GreenMobility-lejebil kan du nemt parkere på alle offentlige parkeringspladser med en minimumstidsbegrænsning på to timer. Udover de offentlige parkeringsmuligheder er der også dedikerede parkeringspladser reserveret kun til GreenMobility-biler – disse områder kaldes “Hotspots”.

Det kræver blot at du henter deres App. Når appen er hentet og brugeren oprettet, så kan rabatkoden til Greenmobility nemt tilføjes – og wupti, du er klar til en grøn køretur!

Du kan hente GreenMobility Appen lige her: https://app.adjust.com/bze7zzu

Billeder fra hotellet

previous arrow
Guestapart_miniferie - copy
Guestapart_miniferie - copy - copy
Guestapart_miniferie - copy - copy - copy
Guestapart_miniferie - copy - copy - copy - copy
Guestapart_miniferie - copy - copy - copy - copy - copy
Guestapart_miniferie - copy - copy - copy - copy - copy - copy
Guestapart_miniferie - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy
Guestapart_miniferie
next arrow
  • Letbanestop 100m
  • Skejby sygehus 200m
  • Busforbindelser 200m
  • Aarhus C 10min
  • Motorvej E45 10min
  • Indkøb 5min

Oplevelser i Aarhus