Velkommen hos GUESTapart/Aarhus

APARTMENTS

GUESTapart/aarhus

APARTMENTS

GUESTapart/aarhus

APARTMENTS

GUESTapart/aarhus

APARTMENTS

GUESTapart/aarhus

APARTMENTS

GUESTapart/aarhus

Slider

Vores lejligheder

Hjemlighed, eksklusivitet og funktionalitet er omdrejningspunkterne hos GUESTapart/aarhus. Her kan du gøre, hvad end du føler for – i dit hjem væk hjemmefra

Konference

Hos GUESTapart/aarhus finder du eksklusive og high-tech møde- og konferencefaciliteter. Vi skræddersyer arrangementer tilpasset netop jeres behov og ønsker. Kun fantasien sætter grænser.

CONFERENCE

GUESTapart/aarhus

CONFERENCE

GUESTapart/aarhus

CONFERENCE

GUESTapart/aarhus

CONFERENCE

GUESTapart/aarhus

CONFERENCE

GUESTapart/aarhus

Slider

RESTAURANT APART

GUESTapart/aarhus

RESTAURANT APART

GUESTapart/aarhus

RESTAURANT APART

GUESTapart/aarhus

RESTAURANT APART

GUESTapart/aarhus

RESTAURANT APART

GUESTapart/aarhus

Slider

Restaurant APART

Her er smag, æstetik og miljø i højsædet. Vi tror på at man spiser med øjnene såvel som med munden, hvilket afspejles i alle vores retter.

Nyheder

Flødebollekursus

I januar måned har vi afholdt intet mindre end 2 flødebollekurser her på hotellet!

Ros fra Booking.com

Tak til alle som har været inde og vurdere os, vi sætter så stor pris på det!

3-retters menu til 210kr?

Kom med til DinnerDays i uge 7, hvor vores Gastromaster står klar med en lækker 3-retters menu!

GUESTapart/aarhus i Børsen

Børsen har netop skrevet en spændende artikel om os, der omhandler den digitale del af vores koncept. Og vi er pavestolte.

Ros fra restaurantgæster

For blot få måneder siden åbnede vi Restaurant APART. Siden da er vi kommet på Dinnerbooking, så alle let kan booke bord - uanset om man er gæst på hotellet eller bare trænger til et dejligt måltid. Og vi er drønstolte over anmeldelserne!

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Påsken nærmer sig – tag en hyggetur til Smilets by! 

Og bo hos os!

  • Letbanestop 100m
  • Skejby Sygehus 200m
  • Busforbindelser 200m
  • Aarhus C 10min
  • Motorvej E45 10min
  • Indkøb 5min

Oplevelser i Aarhus

Hjemligt og udsøgt på én og samme tid

Hvis du ikke ønsker den lidt sterile og upersonlige stemning, der af og til kan være på hoteller, så er hotel GUESTapart i Skejby nær Aarhus lige stedet for dig, og hvem end du skal på tur med. Her bor du nemlig i hyggelige designlejligheder, som er indrettet med lækkert og behageligt interiør som eksempelvis farverige malerier, B&O-udstyr samt bløde møbler med et skandinavisk udtryk.

Lejlighederne er stilfulde, rå og varme på samme tid, så du kan føle dig tilpas og slappe af i komfortable rammer, der har en hjemlig charme. Selvom du bor på hotel, vil du finde alle de rum, der gør et hjem til et rigtigt hjem – nemlig et stort køkken til at lave dejlig mad, et badeværelse og et intimt soveværelse. Alle lejligheder har gode faciliteter såsom opvaskemaskine, spiseplads, radio og tv. Der er naturligvis forskellige lejlighedstyper, alt efter hvad du søger i dit ophold. Det kan være balkon med dejlig udsigt, ekstra plads, en sofaseng eller flere etager.

Forkæl dig selv med et ophold på hotellet

Lejlighederne på hotellet kombinerer det moderne og det gamle, det rå og det varme og det nordiske look med et internationalt touch. Her kan du tilbringe mange gode stunder med din familie, dine kollegaer eller dig selv, og du kan koble af på den ene eller den anden måde.

GUESTapart er et fremragende hotel i Skejby, som byder på mange faciliteter og muligheder for forkælelse af både din krop, dit sind og dine smagsløg. På hotellets restaurant APART finder du en bred a la carte menu med mange lækre delikatesser, der får munden til at løbe i vand. Der er kælet for detaljen, så du får en gastronomisk oplevelse, der tilfredsstiller både øjne og smagsløg. Dyrevelfærd og økologi er i højsædet på restauranten, som er den eneste a lar carte-mulighed i Business Park Skejby.

Menukortet følger sæsonen men er altid varieret og fyldt med lækre fiskeretter, grøntsager, søde sager, kød, sauce og meget mere. I hotellets bar kan du altid nyde en forfriskning og få en uforpligtende snak med de andre gæster. Der er desuden en lækker morgenmadsbuffet og udsøgte frokostretter i restauranten.

Afslapning for både sind og krop

Når du bor i de rumlige lejligheder, kan du sætte farten ned og få styr på tankerne og på samme tid være tæt med din familie eller venner. Det er guld værd i en tid, hvor man desværre styrter fra A til B uden at give sig selv lov til at stoppe op og trække vejret.

Foruden den forkælelse, du finder i lejligheden og restauranten, kan du også besøge hotellets fitnesscenter og velværeområde. Her kan du træne både kondition og styrke – enten på hold eller solo – eller hoppe en tur i den klassiske eller infrarøde sauna for at give kroppen og musklerne et velfortjent hvil. Der er åbnet døgnet rundt, så du kan få sved på panden lige præcis, når det passer dig. På hotel GUESTapart får du med andre ord hele pakken, når det kommer til at koble af og tage vare på dig selv i form af god mad, smukke og sociale rammer, fysisk træning og afslapning.

Det er også muligt at afholde konferencer på hotellet – et valg der helt sikkert vil være populært hos dine kollegaer eller kunder.