Welcome to Fitness

Due to the new restrictions, the fitness center is closed.

FITNESS

Strength

Slider

Facilities

On the ground floor, we have organized 600 sqm with luxurious and high-tech training equipment.

Relaxing Area

When you are done with your workout, and your body is soar, you can enjoy a relaxing time in one of our saunas. We both have the classic kind and an infrared sauna.

(People with pacemaker, intrauterine device or any screws implanted cannot use the infrared sauna.)

RELAXING AREA

Sauna

Slider
Slider

Opening hours and access

With competent staff and personal trainers.

Pictures from fitness

FITNESS

Strength

FITNESS

E-gym

FITNESS

Strength

FITNESS

Styrketræningsområde

FITNESS

Cardio

RELAXING AREA

Sauna

Slider
  • Light Rail 100m
  • Skejby Hospital 200m
  • Bus 200m
  • Aarhus C 10min
  • Freeway E45 10min
  • Shop 5min

Experiences in Aarhus

Hold din træning ved lige med gode fitnessfaciliteter i Skejby

På hotel GUESTapart i Skejby ved Aarhus kan du træne i et topmoderne fitnesscenter med udstyr til både styrketræning, cardio og balanceøvelser i et stort område på hotellets stueetage.

Uanset om du allerede har et træningsprogram på plads og er vant til en fast træningsrutine, eller du ønsker at prøve kræfter med nye maskiner og en skræddersyet workout for første gang, så er Go2Fitness stedet for dig.

Træningslokalerne er rummelige og rene og har store spejle, så du kan tjekke, om du udfører øvelserne korrekt. Det er nemlig vigtigt, at du har styr på teknikken, så du ikke løber ind i skader. Du finder et bredt udvalg af styrkemaskiner, hvor du kan træne kroppens muskulatur. Der er ligeledes forskellige maskiner til cardio, der nok skal få din puls i vejret. På den måde kan du træne alt fra smidighed og balance til styrke og kondition.

Centret ligger kun 10 minutter fra Aarhus centrum, og det er bemandet med dygtigt personale fra Go2Fitness alle hverdage fra 07.00 til 19.00 (fredag dog kun 09.00 til 16.00). Fitnesscentret har dog døgnåbent, så der er rig mulighed for at træne, når det passer ind i dit skema.

Uanset hvordan du foretrækker at skrue din træning sammen, så er du sikret en god og konstruktiv oplevelse i vores fitness i Skejby ved hotel GUESTapart. Med hele 600 m2 er der plads til udfoldelse, når du træner.  

Individuel træning eller holdtræning

Du kan selv vælge, om du vil træne individuelt eller hoppe en tur i holdsalen og deltage i en af de udfordrende holdlektioner. Hos Go2Fitness kan du eksempelvis prøve kræfter med spinning eller yoga, som udfordrer både det mentale og det fysiske. En kombination af begge kan også være en fordel, så du får lidt afveksling i din træning.

Når du har afsluttet din træning, kan du forkæle dig selv med en afstressende og afslappende tur i en af centrets to saunaer. Der er både en klassisk udgave og en infrarød sauna. Begge vil styrke dine blodkar og behage de ømme muskler, så du kan restituere efter at have brændt kalorier og udfordret kroppen.

Husk dog at drik rigeligt med vand, da du generelt taber meget væske både under træning og ved en svedtur i saunaen efterfølgende. Prøv også et koldt skyl for at sparke gang i systemet og aktivere immunforsvaret.

Centralt og let at komme til

Leder du efter fitness i Skejby er Go2Fitness ved det både hjemlige og lækre hotel GUESTapart i Aarhus en fremragende mulighed. Besøger du centrets PLUS-afdeling, finder du spritnye maskiner fra både eGYM og MATRIX, som du kan udfordre dig selv og din udholdenhed med.

Maskiner og andet udstyr er altid rent og pænt, så du ikke behøver at bekymre dig om andet end at få det maksimale ud af træningen. Slut af med et besøg i hotellets lækre gourmetrestaurant eller slap af i det smukke loungeområde for en fuldendt velværeoplevelse.

GUESTapart og fitnesscentret har en rigtig god placering i Aarhus. Bor du i Skejby, kan du nemt gå eller cykle til centeret. Skal du inde fra centrum, går letbanen nært forbi. Det ligger desuden utrolig tæt (200 meter) på Skejby sygehus og motorvejen, så det er nemt at komme til og fra.