Hotel i Risskov

Hotel GUESTapart er et hotel nær Risskov i Århus med en attraktiv beliggenhed, skønne lejligheder og et hav af muligheder for forkælelse. Vi bestræber os på at give dig et afslappende ophold, hvor du kommer helt ned i gear, så du kan tage herfra med fornyet energi.

Vi sørger for forkælelse og afslapning for både krop og sjæl, så det eneste, du skal bekymre dig om, er at finde vej til vores skønne hotel nær Risskov. Så tag din familie, kollega eller bedre halvdel under armen, og nyd godt af vores mange faciliteter.

Hyggelige lejligheder med indbydende indretning

På vores hotel i Risskov har vi mange forskellige værelsestyper, der alle tager udgangspunkt det skandinaviske design udtryk. Derfor vil du få en oplevelse af føle dig hjemme lige så snart, du træder ind på vores hotel.

De fleste af vores lejligheder har som udgangspunkt plads til mellem to-fem personer, hvoraf mange af lejlighederne vil have plads til ekstra opredninger i et af værelserne. Der er altså god mulighed for, at I kan slænge jer og hygge jer sammen enten som familie eller par, når I besøger vores hjemlige hotel tæt på Risskov.

Af faciliteter kan det blandt andet nævnes, at alle lejligheder er udstyret med B&O udstyr, diverse køkkenfaciliteter og sovepladser med god komfort i højsædet. Alt dette kan du læse meget mere om ved at følge ovenstående link, og ellers kan du booke jeres fremtidige ophold lige her.

Gå på opdagelse på vores hotel i Risskov

Vi forstår, hvor vigtigt det er, at du får værdi for dine penge, når du vælger at tage på hotelophold. Derfor er vores hotel ved Risskov også meget mere end bare et hotel. Vi lægger altså stor vægt på, at du får mest muligt ud af dit ophold hos os.

Restaurant APART

Besøg fx hotellets restaurant for en ekstraordinær gastronomisk oplevelse. I Restaurant APART vil du alle dage få en smagsoplevelse efter de højeste standarder, hvor både bæredygtighed, lokale råvarer og dyrevelfærd er i fokus. Derfor er du garanteret en udsøgt fornøjelse for både øjne, mund og mave, når du besøger restauranten på vores hotel nær Risskov i Århus.

Fitnesscenter

Af andre faciliteter kan det nævnes, at du på Hotel GUESTapart vil have mulighed for at benytte dig af vores eksklusive fitnessfaciliteter. Så uanset om du er mest til styrketræning, cardio eller noget helt tredje, kan du til hver en tid slå dig løs i vores fitnesslokaler, når du er gæst hos os.

Velvære

Er du ikke så meget til træning, men trænger i stedet til lidt selvforkælelse? Eller måske trænger din krop til at skrue ekstra op for afslapningen, efter du har færdiggjort din træning? Så tag plads i en af vores saunaer, og mærk hvordan, roen sænker sig ned over din krop.

Så uanset om du er til god mad og gastronomiske oplevelser, fitness og velvære eller måske begge dele, så er Hotel GUESTapart hotellet, hvor du kan komme helt ned i tempo og få ladet batterierne op.

Hotel i Risskov nær Århus

Er du i stedet på udkig efter et hotel nær Århus, så du og familien kan gå på opdagelse i Smilets By, så er vores hotel i Risskov den perfekte løsning.

Med kun et stenkast til letbanen og diverse busforbindelser kan du besøge de mange seværdigheder i Århus i løbet af ingen tid. Storbyen har mange spændende oplevelser at byde på – blandt andet:

  • ARoS Aarhus Kunstmuseum – et af nordens største kunstmuseer
  • Den Gamle By – rejs tilbage i tiden og besøg Danmarks Købstadsmuseum
  • Tivoli Friheden – så er du garanteret sjov og hygge for hele familien
  • Musikhuset Aarhus – det største koncerthus i hele Skandinavien

Samt meget mere. Listen over steder, der er værd at besøge i og omkring storbyen Århus er endeløs. Byen byder desuden også på utallige naturskønne områder og rig mulighed for at få bugt med din shoppetrang. Så bestil dit ophold på vores hotel i Risskov nær Århus, og få en uforglemmelig oplevelse med dine nærmeste.

Afhold din konference på Hotel GUESTapart

Er du i stedet på udkig efter det helt rette sted, hvor du og dine kollegaer kan afholde møder, kurser, konferencer, workshops eller noget helt femte? Så har vi også her udsøgte faciliteter til disse formål.

På vores hotel i Risskov har vi mulighed for at stille både store og små lokaler til rådighed. Derfor er mulighederne også uendelige for, hvilke arrangementer vi kan afholde for dig og dine medarbejdere. Alle lokaler er indrettet i moderne stil og er udstyret med højteknologiske møde- og konferencefaciliteter. Vi har altså skabt de perfekte rammer for lige præcis jeres arrangement.

Det kan også være, du er ved at arrangere dette års firmafest? I så fald stiller vi også hjertens gerne lokaler til rådighed til det. Vi sørger for mad og forplejning, så du og dine gæster kan læne sig tilbage og nyde aftenen i hinandens gode selskab. Og hvis du eller nogle af dine kolleger ønsker det, tilbyder vi selvfølgelig også mulighed for overnatning efterfølgende.

Kort fortalt skræddersyr vi et hvilket som helst arrangement ud fra dine ønsker og behov – vores hotel i Risskov er det oplagte sted til alle slags begivenheder. Tøv ikke med at kontakte os, hvis der er noget, du er i tvivl om, undrer dig over eller har spørgsmål til – vi står altid klar til at hjælpe.

Book dit besøg på vores hotel i Risskov

Hvad end du er privatperson på udkig efter det næste hotelophold for dig og dine nærmeste eller mangler et sted at afholde den næste store familiefest, så har vi faciliteterne. Det gælder også, hvis du kommer fra en virksomhed og mangler lokaler til jeres næste arrangement. 

Book dit ophold hos hotel GUESTapart allerede i dag – så kan du begynde nedtællingen til en oplevelse ud over det sædvanlige.