VI SØGER EN OPVASKER PÅ FULDTID

På hotel GUESTapart søger vi en opvasker, der kan køre tallerkner igennem i ninja-tempo.

Stillingen er på fuldtid med opstart hurtigst muligt.

VI TILBYDER; Et job på et nyt og innovativt lejlighedshotel med 86 designlejligheder, ni moderne konferencelokaler og to hyggelige lounges. Her går vi meget op i detaljen, og intet er overladt til tilfældighederne. Du vil blive en del af et mindre, men fantastisk team, som altid hjælper hinanden på kryds og tværs. Vi brænder for et godt og sundt arbejdsmiljø, hvor der er plads til succes, fejl og alt derimellem.

DINE ARBEJDSOPGAVER; Som jobtitlen måske afslører, vil du komme til at bruge det meste af dagen i opvaskerummet. Vi har nemlig en masse søde gæster i løbet af dagen, som både får morgenmad, snacks og frokost hos os. Det kan også hænde at du skal hjælpe med at rydde af og op efter vores konferencegæster.  

VI FORVENTER; At du er en stjerne til at vaske op og sætter pris på et rent og ryddeligt køkken. Du har et smittende humør ligegyldigt hvor meget opvask, der hober sig op. Har du humor og et par dårlige far-jokes i ærmet, er det altid et plus hos os! Du skal kunne forstå og tale dansk.

ARBEJDSTIDER; Stillingen er på fuldtid og dine vagter kan ligge i hverdagene mellem 07.00-19-00. Derudover skal du arbejde hver anden weekend fra kl. 07.00-15.00.

Som ansat får du fast løn og arbejdsforhold efter overenskomst.

Kan du genkende dig selv i ovenstående beskrivelse, og har du lyst til at blive en del af det sejeste hotel-team, så skynd dig at sende din ansøgning til Vibeke på VB@guestapart.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  • Letbanestop 100m
  • Skejby Sygehus 200m
  • Busforbindelser 200m
  • Aarhus C 10min
  • Motorvej E45 10min
  • Indkøb 5min

Oplevelser i Aarhus