VI SØGER SERVICEGARANTER PÅ DELTID

Er du ukronet mester i gæstekontakt og service? Så læs venligst videre.

En servicegarant er vores stillingsbetegnelse for kombinationen af en hurtig tjener og en sej receptionist, og lige nu leder vi efter de hurtigste og sejeste servicegaranter, der overhovedet kan opstøves.

VI TILBYDER; et job på et nyt og innovativt lejlighedshotel med 86 fine designelejligheder, ni unikke konferencelokaler, to hyggelige lounges og et lille fitnesslokale. Her hjælper alle hinanden på kryds og på tværs. Derfor må du ikke være en bangebuks – men imødekomme alle udfordringer med en kæmpe ja-hat. Initiativ og gode (samt dårlige) idéer belønnes med uendelige high-fives.

DINE OPGAVER; Jobtitlen afslører det måske, men din ypperste opgave er, at yde verdens bedste service.  Som servicegarant har du ansvaret for at vores konference- og hotelgæster har det som blommen i et æg. Du kommer nemlig både til at være bag disken som receptionist, og til at være på gulvet som tjener. Derfor vil du både møde administrativt arbejde samt servicering, klargøring og oprydning.

VI FORVENTER; at du har det bredeste smil, de hurtigste fødder og den bedste humor. Vi vægter din attitude og personlighed langt højere end din baggrund og uddannelse. Kombinationen af ekstraordinær god service og dårlige far-jokes er en af vores kerneværdier, som vi forventer at du udøver hver gang du er på arbejde. Har du erfaring som receptionist eller tjener er det fedt – har du ikke, så har du en positiv indstilling, og så vil vi mere end gerne lære dig det hele.

ARBEJDSTIDER; vil ofte ligge i de sene aftentimer både i hverdage og weekender, men også om morgenen i weekender, ferier og helligdage, og det er et kæmpe plus hvis du kan træde til med kort varsel, når der er brug for det. Der kan være alt imellem 8-16 timer på en uge afhængigt af din fleksibilitet.

Som ansat hos os er både løn og arbejdsforhold bestemt af overenskomst.

Har du den famøse GUESTapart-attitude gemt i dig? Så skynd dig at skriv en lille tekst om hvorfor netop du ville passe perfekt ind i vores, i forvejen, ret seje team. Du skal være fyldt 18. Send gerne CV med til Vibeke på vb@guestapart.dk.

Opstart – i løbet af oktober.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  • Letbanestop 100m
  • Skejby Sygehus 200m
  • Busforbindelser 200m
  • Aarhus C 10min
  • Motorvej E45 10min
  • Indkøb 5min

Oplevelser i Aarhus