Skrubtudser/
rengøringsassistenter søges til 20-25 timer/ugen

EFFEKTIVE OG EVIGTGLADE SKRUBTUDSER SØGES

Stresser du af med at svinge en kost og skrubbe gulve? Hos Hotel GUESTapart søger vi to skrubtudser til housekeepingteamet, der er friske på at give den en skalle og få hotellet til at skinne blankt og smukt. En skrubtudse, er vores stillingsbetegnelse for en sej og grundig rengøringsassistent, der ikke er bange for at tage fat.

VI TILBYDER

Et job på et nyt og innovativt lejlighedshotel, hvor vi går op i detaljen, og hvor intet er overladt til tilfældighederne. Vi har 86 fuldtudstyrede designlejligheder, syv (snart ni) moderne konferencelokaler, en lækker a la carte restaurant samt fitnessfaciliteter. Din primære arbejdsopgave vil være rengøring af vores fine hotellejligheder, vores konferencelokaler samt fællesområder. Du vil blive en del af et mindre, men fantastisk team, som altid hjælper hinanden på kryds og tværs. Vi brænder for et godt og sundt arbejdsmiljø, hvor der er plads til fejl, succes og alt derimellem.

VI FORVENTER

At du er effektiv, men grundig. Vi går aldrig ned på standard – og det vil vi heller ikke med vores rengøring. Så har du tendens til lettere rengøringsvanvid, er det en klar fordel. Derudover forventer vi, at du kan kommunikere på dansk og engelsk, da du kommer til at betræde den stilling, hvor der er mest gæstekontakt. Af samme grund er dit humør, personlighed og attitude altafgørende for os. Du skal kunne lide at sludre med gæster, og være klar til at hjælpe med stort og småt. Erfaring med rengøring er et stort plus, men ikke et krav.

ARBEJDSTIDER

Vores rengøringskoordinator planlægger dine vagter, som både kan ligge i hverdage og weekender mellem 08.00-15.00. Vi kan tilbyde dig mellem 20-25 timer om ugen alt afhængigt af travlhed, derfor sætter vi kæmpe pris på din fleksibilitet.

FORDELE

Som medarbejder på Hotel GUESTapart er du ansat under overenskomst, og får dermed løn og arbejdsforhold herefter. Derudover får du naturligvis verdens bedste kollegaer.

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og har du lyst til at blive en del af et fantastisk hotel-team, så skynd dig at sende din ansøgning og dit CV til job@guestapart.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  • Letbanestop 100m
  • Skejby Sygehus 200m
  • Busforbindelser 200m
  • Aarhus C 10min
  • Motorvej E45 10min
  • Indkøb 5min

Oplevelser i Aarhus