Velkommen hos Restaurant APART

Husk mundbind og coronapas når du besøger os

Slider

Oplevelser serveret på en tallerken

Her er smag, æstetik og miljø i højsædet. Vi tror på at man spiser med øjnene såvel som med munden, hvilket afspejles i alle vores retter.

Læs mere om konceptet og se åbningstider herunder.

Sæsonens menu

Med vejrskifte og ny sæson i vente, følger nye oplevelser for alle ens sanser.

Gå på oplevelse i vores menukort!

Slider

RESTAURANT APART

Hotel GUESTapart

Slider

Take away

Vi elsker at forkæle med dejlig mad – og nu kan I også nyde herlighederne fra Restaurant APART derhjemme.

Vi har valgt at holde konceptet simpelt og lækkert. Hver uge er der en ny ret på menuen, lavet på økologiske, lokale råvarer, som afspejler sæsonens allerbedste smage.

Bestil på telefon: 86180000.

Billeder fra restaurant APART

Slider
  • Letbanestop 100m
  • Skejby Sygehus 200m
  • Busforbindelser 200m
  • Aarhus C 10min
  • Motorvej E45 10min
  • Indkøb 5min

Oplevelser i Aarhus

Restaurant Skejby

På udkig efter Restaurant i Aarhus N?

Midt i Business Park Skejby finder du Restaurant APART, som er en a la carte restaurant med omtanke for miljøet, hvor vi hovedsageligt benytter os af økologiske og bæredygtige råvarer, fra lokale producenter. Her har du mulighed for at gå på oplevelse i vores menukort af spændende og varierende retter. Vi tilbyder alt fra lækre saftige bøffer til frisk linefanget fisk, og et udvalg af vegetariske retter. Uanset ønske og behov står vi klar til at finde en løsning og vi går aldrig på kompromis med kvalitet og smagsoplevelse.

Skejby’s eneste a la carte restaurant

Placeret midt i Business Park Skejby finder du GUESTapart/aarhus som huser Skejbys eneste a la carte restaurant. Så ønsker du en uforglemmelig madoplevelse, hvor du får forkælet alle sanser og indtryk, men ikke vil tage turen helt ned i Aarhus bymidte, så er vi det rette valg! Vi konkurrerer med alle de førende restauranter indenfor gastronomi og madoplevelser i Aarhus, til forskel har vi dog fri parkering og let tilkørsel til hovedveje, så turen hjem er kort og overskuelig. Vores stærkeste force er passionen for god mad med omtanke, hvor kvalitet ikke er et kompromis.

Fredagsbar I Business Park Skejby – GUESTaparty

Hver fredag slår vi dørene op for vores bud på en fredagsbar i Skejby ’GUESTaparty’. Her er der litervis af fadøl på køl, lækre hjemmelavede snacks, god musik og en behagelig atmosfære, ideel til at skyde weekenden i gang med. En gang i måneden holder vi et større fredagsbars arrangement, hvor vi sørger for livemusik og gerne et passende tema, hvor vi går all in på fredagsstemningen. Hvis i kommer for en enkelt øl, har vi fri parkering lige ved døren, men hvis i ikke ønsker at tænke over bilen, kan i lade den stå derhjemme og tage offentlig transport, enten via bus eller letbane, som stopper lige ved hotellet. Det er let tilgængeligt og ideelt for en hyggelig stund med kollegaer, venner, familie eller bekendte af anden slags.

Mulighed for overnatning

Ønsker i at forlænge jeres besøg hos os, er i velkomne til at overnatte på hotellet, som Restaurant APART er en del af. Her finder i eksklusive og hyggelige hotellejligheder, til priser fra 795,- pr. nat. Hotellejlighederne er placeret i 3 etager, med udsigt til Business Park Skejby og Universitetshospitalet i Skejby, samt letbanen lige i baghaven. Vi tilbyder også morgenmadsbuffet til dagen efter, så i kan få den perfekte afslutning på jeres ophold her hos os.

Restaurant med omtanke for miljø og lokal beskæftigelse – økologisk restaurant

Restaurant APART stræber efter at bruge så mange økologiske og bæredygtige råvarer som overhovedet muligt. Dette gør vi blandt andet ved at handle lokalt og kortrejst mad, der skifter fra sæson til sæson, hvilket også dominerer i vores a la carte menu. Her kan du spise lækker mad med god samvittighed.