Få en delikat frokost på restaurant APART i Skejby

Der er ikke noget bedre end mad, der er lavet af dygtige kokke, og som er sammensat af lokale råvarer, der er bæredygtige og økologiske og respekterer dyrs velfærd. Det får du på restaurant APART i Skejby, hvor du kan nyde en appetitvækkende frokost med sæsonens råvarer i smukke og rolige omgivelser.

Både øjnene og smagsløgene forkæles, når du vælger at sætte tænderne i en lækker frokost på restaurant APART, som har åbent hele dagen i både hverdagene og weekenden. Her eksperimenterer kokkene med udsøgte råvarer som svampe og bær fra skovene i Aarhus og omegn samt fisk, som naturligvis er fanget på bæredygtig manér.

Restaurantens kød kommer fra Rævhede Naturprodukter i Nordjylland, som leverer udsøgt fersk kød og pålæg. Grøntsagerne købes ved Sommergrønt, som er et økologisk gartneri i Hadsten. Med ingredienser af så høj kvalitet bliver retterne selvfølgelig derefter, så er du gæst på APART, kan du se frem til forskellige dybe smagsindtryk kombineret med en god samvittighed, når du går på opdagelse i menukortet.

Nemt og lækkert

Hotel GUESTapart og dets restaurant APART ligger tæt på Aarhus centrum – nemlig i Skejby. Det er nemt at komme hertil med offentlig transport, eksempelvis tager det kun små 10 minutter med letbanen. Ligeledes er hotellet og restauranten kun en kort smuttur fra motorvejen. Faktisk er restauranten den eneste, der udbyder a la carte i sit område, så du kan vælge lige det, du har lyst til at spise.

På menukortet finder du sæsonbetonede og varierede retter til enhver smag. Sæt eksempelvis tænderne i en lækker fisk, forkæl ganen med mørt kød eller stil lækkersulten med en lækker dessert. Du kan vælge at bestille retterne enkeltvis eller købe den komplette menu med forret, hovedret og dessert.

Kokkene gør sig altid umage med æstetikken, så maden ser lige så god ud, som den smager. Du kan derfor roligt forkæle dig selv, din familie, kæreste eller kollega med et besøg på restaurant APART i Skejby. Det er ikke for ingenting, at restauranten allerede har fået fremragende anmeldelser i toppen af karakterskalaen.

Del af hotel GUESTapart

APART er en del af hotel GUESTapart, som åbnede i 2019 og danner de perfekte rammer om den perfekte frokost såvel som det perfekte ophold. Du kan for eksempel slappe af i loungeområdet med en lækker drink og uformel snak efter din frokost eller kombinere den med et ophold i de stilrene og hyggelige lejligheder.

Uanset om du besøger restaurant APART som gæst på hotellet eller blot dumper ind nogle timer udefra, så vil du føle dig velkommen og veltilpas. Om fredagen kan du kombinere din frokost i Skejby med hotellets fredagsbar, hvor der spilles god musik og serveres lækre drinks fra klokken 13. Her har du mulighed for at runde en lækker, gastronomisk oplevelse af med smukke og velsmagende cocktails enten med eller uden alkohol.

Restaurant APART er indrettet smagfuldt med varme brune farver, store planter, der giver liv og atmosfære, samt hyggelig belysning, så både du og de øvrige gæster føler sig godt tilpas.

Det er nemt og enkelt at booke et bord. Du kan enten ringe ind eller gøre det online, hvor du både finder en bookingkalender og en oversigt over særlige arrangementer, som du kan melde dig og dine nære til. Bestil en frokost på restaurant APART og få en dejlig og velsmagende oplevelse, som du ikke glemmer lige foreløbigt.