velkommen hos restaurant apart

Oplevelser serveret på en tallerken

Hos Restaurant APART er smag og æstetik i højsædet. Vi tror på, at man spiser med øjnene såvel som med munden, hvilket afspejles i alle vores retter.

Med fokus på bæredygtighed og dyrevelfærd er det sæsonens råvarer, som dikterer menuen, hvor størstedelen er økologisk. Kokkene samler selv svampe, urter og bær i nærliggende skove. Al fisk vi serverer, er bæredygtigt fanget, ofte med line, og med fokus på lokale leverandører, som kræser for dyrevelfærd og miljø. Vores grøntsager modtager vi fra Sommergrønt i Hadsten, og vores kød er fra Rævhede.

Til den søde tand, skaber husets konditor bagværk i højeste klasse, smukke og smagfulde desserter og hjemmelavede petit four af bedste kvalitet.

Menuen er en oplevelse for store som små, men vi har naturligvis også en børneret til de mindste – I skal blot spørge efter det.

Åbningstider

Hverdage fra kl. 06.30 – 21.00.

Weekender fra kl. 07.00 – 21.00.

Morgenmadsbuffet

Hverdage fra kl. 06.30 – 10.00

Weekender fra kl. 07.00 – 10.30

OBS! Da restauranten er lukket, skal morgenmad afhentes som take away.

Restaurant APART er åbent for gæster af hotellet såvel som udefrakommende!

*Restauranten holder lukket fra og med d. 21. december 2020 til og med d. 3. januar 2021.

Hotellets hjerte

Hotellets lounge er her hvor livet leves, god mad nydes, hvor hyggen udspiller sig og hvor du altid er velkommen. Sæt dig med din laptop, slap af foran TV’et, grib en af vores inspirationsbøger eller nyd udsigten til gårdhaven. Du kan tanke op inden eller efter træning, sludre over en kop kaffe eller nyde livet der foregår.

Vi kan blære os med at have Skejbys eneste ”vandhul” – her kan man gå på smagsopdagelse i vores nøje udvalgte sortiment af læskedrikke, specialøl og vin.

Fredagsbar

Kickstart weekenden med vores Fredagsbar

Weekenderne er til for at hygge sig lidt ekstra, grine lidt mere og lade sine batterier op, så man er klar til en ny uge.

Derfor kickstarter vi weekenden hver fredag fra kl. 14, hvor vi skruer op for musikken, og serverer iskolde øl og lækre drinks. Vi har altid Happy Hour mellem 15.00-16.00!

Tag dine venner, kollegaer, familie eller andre bekendte i hånden, og kom ned til en enkelt eller ti.

*Alkoholfri alternativer serveres også

Billeder fra restaurant apart

Slider
  • Letbanestop 100m
  • Skejby Sygehus 200m
  • Busforbindelser 200m
  • Aarhus C 10min
  • Motorvej E45 10min
  • Indkøb 5min

Oplevelser i Aarhus