Mødelokaler i Aarhus

Det kan være en udfordring at finde mødelokaler i Aarhus med de rette faciliteter, der passer til behovet ved dit møde. Hos GUESTapart finder du mødelokaler til både små og store møder.

Vores lokaler indeholder det nyeste tekniske udstyr til både virtuelle og fysiske møder samt konferencer. Lokalerne til møder er forsynet med komfortabelt interiør med masser af muligheder for at få fuld forplejning under hele mødet. Skulle mødet trække ud eller forløber mødet over flere dage, kan vi også arrangere overnatning på hotellet.

Du finder vores mødelokaler tæt på offentlige transportmuligheder og ved hotellet er der gode parkeringsmuligheder til dig, der er i bil. Her på siden kan du læse meget mere om vores mødelokaler i Aarhus og hvad vi kan tilbyde, når du vælger at afholde dit møde på Hotel GUESTapart. Lej mødelokaler i Aarhus hos Hotel GUESTapart.

Lej mødelokaler i Aarhus hos Hotel GUESTapart

Hos Hotel GUESTapart finder du lokaler, der er ekstremt fleksible, og kan rumme alt fra to og op til 120 personer. Vi har designet vores mødelokaler med fokus på komfort og koncentration. Alle mødelokaler har derfor komfortable stole, borde og skærme, og atmosfæren er rolig og afslappet. På denne måde kan du fokusere på mødets eller konferencens dagsorden uden at blive distraheret. Derudover har vi sørget for at skabe et behageligt indeklima. På den måde kan du nemt afholde et møde, der varer flere timer, uden at opleve ubehag.

Vores mødelokaler i Aarhus er desuden udstyret med den nyeste teknologi inden for møder og konferencer. Dette omfatter hurtigt 50/50 Mbit WiFi og det brugervenlige Barco Clickshare-præsentationssystem, som er tilgængeligt i alle lokaler. Derfor kan du være sikker på, at der altid er det rette udstyr, så du kan vise dit slideshow, en video eller film. Skulle teknikken alligevel volde lidt besvær, så står vi naturligvis klar til at løse problemet.

Læs mere om vores mødefaciliteter og lej et mødelokale i Aarhus her.

Afhold de bedste virtuelle møder i vores lokaler

Har du brug for at afholde videomøder, digitale møder, onlinemøder eller hybridmøder, så finder du de bedste faciliteter til afholdelsen af virtuelle møder her.

Et virtuelt møde er ikke helt det samme som et fysisk møde, men er et rigtigt godt og fleksibelt alternativ til de fysiske møder. Desuden kan det i nogle situationer være en nødvendighed, at afholde et virtuelt møde frem for et fysisk møde. Når du vælger at afholde dit virtuelle møde i et af vores mødelokaler i Aarhus, sørger vi for, at mikrofoner, lyd og video virker optimalt, så du og dine mødedeltagere får den bedst mulige oplevelse under hele mødet.

Fuld forplejning under mødet

Gode solide måltider er essentielle, når du skal holde koncentrationen i længere tid ad gangen. Derfor tilbyder vi fuld forplejning som en del af vores pakkeløsninger for møder, så du og dine mødedeltagere kan fokusere på dagsorden for mødet.

Vores mødepakker er tilpasset flere forskellige typer af møder lige fra halvdagsmøder til møder med overnatning. Der er naturligvis også mulighed for at skræddersy en mødepakke, der passer specielt til det møde, du ønsker at afholde. Har du allergener eller særlige diætkrav, imødekommer vi gerne dine ønsker og tilpasser forplejningen derefter.

Læs om de muligheder vi tilbyder når du booker et lokale til dit møde i Aarhus på vores side for mødepakker.

Overnat på vores hotel, når mødet eller konferencen er slut

Overnatning i forbindelse med et møde kan være tiltrængt efter en lang dag særligt, hvis mødet slutter sent på aftenen, eller trækker ud på natten. Det kan dog være svært at finde mødelokaler i Aarhus, der også tilbyder overnatning.

Hos os kan du ved booking af vores mødefaciliteter også booke en overnatning i Aarhus på vores hotel til alle mødedeltagere. Vores hotelværelser indeholder både eget køkken, stort badeværelse og en eller flere komfortable senge. Værelserne er indrettet med fokus på, at vores gæster skal føle sig hjemme og kunne slappe af. Derfor rummer vores værelser behagelige møbler, bløde tekstiler og smuk kunst.

Centralt placeret ved transportmuligheder, der kører til Aarhus C

Det er langt fra alle, der kommer kørende i egen bil til møder og konferencer. Derfor er det væsentligt, at vælge mødelokaler i Aarhus, der er ligger tæt på offentlig transport, så alle deltagere har mulighed for at komme til mødet uden problemer.

Hotel GUESTapart er centralt placeret nær offentlige transportmuligheder, der hurtigt kører ind til Aarhus midtby. På få minutter kan du også gå til Letbanen fra hotellet, som kører direkte ind til centrum.

Ønsker du i stedet at tage bilen til og fra hotellet, kan du via Randersvej hurtigt blive transporteret direkte til din ønskede destination i Aarhus. Uanset hvordan du vælger at rejse, så gør vores centrale beliggenhed det nemt at komme til og fra vores hotel.

Fri parkering, når du holder møder på Hotel GUESTapart

Uanset om du overnatter, skal deltage i et møde eller en konference på Hotel GUESTapart, så er der gode parkeringsmuligheder ved hotellet.

Det er altid gratis for hotellets gæster at benytte vores parkeringsfaciliteter foran hotellet. For dig betyder det, at du ikke skal tænke på, hvor længe du skal lede efter en parkeringsplads eller på betaling af en p-billet. Selv hvis mødet trækker ud, skal du ikke bekymre dig om parkering, men kun koncentrere dig om dit møde.

Skræddersy dit arrangement

Hos GUESTapart forstår vi, at hvert arrangement er unikt, og derfor kan der være forskellige behov, når man skal booke et lokale til et møde eller en konference. Derfor tilbyder vi skræddersyede arrangementer hvor du selv er herre over dagens eller aftenens program. Vi vil arbejde sammen med dig for at sikre, at du får det arrangement, du ønsker, og at alt forløber som planlagt. Uanset om du planlægger et lille møde eller en stor konference, vil vi bestræbe os på at skabe det perfekte arrangement for dig. Med vores mange års erfaring og ekspertise kan du være sikker på, at dit arrangement bliver en succes.

Oplev hotel GUESTapart

Har du brug for at se vores hotel og mødefaciliteter med egne øjne, inden du booker et lokale til dit møde i Aarhus hos os er du altid velkommen til at kigge forbi.

Kan man få forplejning til mødet?

Man kan få fuld forplejning i dit mødelokale, når du afholder det hos Hotel GUESTapart

Kontakt os og book dit møde- eller konferencelokale allerede i dag

På Hotel GUESTapart står vi altid klar til at tage imod din booking af dine konference- og mødelokaler i Aarhus, eller besvare dine spørgsmål vedrørende vores faciliteter. Vi ved, at det nogle gange kan være svært, at vurdere om et lokation har netop de faciliteter, du efterspørger. Er du derfor tvivl om vores faciliteter eller har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.  
Kontakt os enten per telefon på +45 86 18 00 00 eller via kontaktformularen på vores kontaktside. På den måde kan vi hurtigt hjælpe dig med, at finde netop det mødelokale, konferencelokale og de faciliteter, der passer til dit arrangement.