Ros fra restaurantgæster

Restaurant APART er kun få måneder gammel, men er allerede en stor del af den helhedsoplevelse, som vi ønsker, at vores gæster skal have, når de besøger os. Vores dygtige kokkebasser knokler hver dag på højtryk, for at anrette de smukkeste og mest velsmagende retter mens vores smilende servicegaranter sørger for at alle i restauranten, har det så godt som muligt. Og hårdt arbejde betaler sig – tydeligvis, for nu er vi blevet belønnet med intet mindre end et smadderflot Hædersdiplom fra Dinnerbooking.com, som understreger vores gæsters tilfredshed med restauranten. Vi er ved at revne af glæde, når vi kan se, at vores gæster synes det er ligeså fedt at være her, som vi gør. Af hjertet tak for de pæne anmeldelser!

Billeder fra hotellet

previous arrow
Guestapart_miniferie - copy
Guestapart_miniferie - copy - copy
Guestapart_miniferie - copy - copy - copy
Guestapart_miniferie - copy - copy - copy - copy
Guestapart_miniferie - copy - copy - copy - copy - copy
Guestapart_miniferie - copy - copy - copy - copy - copy - copy
Guestapart_miniferie - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy
Guestapart_miniferie
next arrow
  • Letbanestop 100m
  • Skejby sygehus 200m
  • Busforbindelser 200m
  • Aarhus C 10min
  • Motorvej E45 10min
  • Indkøb 5min

Oplevelser i Aarhus