Bæredygtigheds- certificeret!

Som nyt hotel og ny virksomhed, bærer vi et stort ansvar for at passe på klodens ressourcer og hinanden. Vi er netop blevet tildelt Danske Konferencecentres bæredygtighedscertifikat, hvilket vi er ret så stolte af. Men bæredygtighed er efterhånden et ord med mange betydninger – så herunder kan du læse lidt om, hvad vi gør for at omfavne dem alle på bedste vis, så du kan afholde møder og konferencer hos os med god samvittighed.

Sundhed, trivsel og social bæredygtighed

En af grundstenene for at drive en ansvarlig virksomhed er, at sikre at medarbejderne trives. Hos Hotel GUESTapart er vi meget opmærksomme på personalets humør, trivsel og udvikling. Vi sørger for at pleje både det fysiske og mentale helbred. Hver dag laver køkkenet sund og varieret kost til medarbejderne, og vi har et 600 kvm. fitnesscenter, som alle ansatte kvit og frit kan benytte.

Vi sørger for at se og høre hinanden gennem opfølgende møder og samtaler, hvor vi gennemgår udfordringer, uenigheder, fejl, succeser og alt derimellem. Vi videreuddanner vi vores ansatte indenfor deres respektive områder, for at sikre udvikling fagligt, såvel som personligt. Vi benytter os desuden af virksomhedspraktikanter, både for at bidrage til det fælles sociale ansvar, og for at opstøve nye talentfulde medarbejdere.

Vi har derudover et festudvalg, som arrangerer sociale sammenkomster udenfor virksomhedens rammer, for at vi kan lære hinanden at kende på et dybere plan – hos os er vi nemlig ikke bare kollegaer, vi er en stor GUESTapart-familie.

Konkrete tiltag

Udover trivsel på arbejdspladsen, har vi også håndhævet nogle konkrete tiltag, for at spare på ressourcerne. Vi serverer aldrig kildevand på flaske, men i stedet renset postevand. Faktisk bliver alt vores vand renset for kalk, så både maskiner og service har mange gode leveår. Vores håndvaske har alle sensorer og vores toiletter har dobbeltskyl.

Vi har energimærke A og vores eget solcelleanlæg, som genererer hovedparten af den energi vi udleder. Vi har installeret lyssensorer i de lokaler der sjældent bruges, og slukker alle computere og andet IT-udstyr hver nat. Desuden har vi fire ladestationer til elbiler.

Husets a la carte restaurant – Restaurant APART, sørger også for en bæredygtig hverdag. Vi er netop blevet tildelt et sølvmærke i økologi, hvilket betyder at 60-90% af alt hvad vi køber, er økologisk. Når vi køber ind, sørger vi for at minimere mængden for at undgå madspild, og handler så vidt muligt lokalt for at begrænse brugen af transport. Når køkkenet laver mad ud af huset, leveres det i 100% genanvendt emballage med tanke på bæredygtig nedbrydelse.

Hele hotellet rengøres udelukkende i produkter der er miljømærkede. Vores vaskepulver og alle toiletartikler er helt fri for unødige tilsætningsstoffer. Desuden affaldssorterer vi, og det samme bliver vores gæster bedt om at gøre.

Billeder fra hotellet

previous arrow
Guestapart_miniferie - copy
Guestapart_miniferie - copy - copy
Guestapart_miniferie - copy - copy - copy
Guestapart_miniferie - copy - copy - copy - copy
Guestapart_miniferie - copy - copy - copy - copy - copy
Guestapart_miniferie - copy - copy - copy - copy - copy - copy
Guestapart_miniferie - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy
Guestapart_miniferie
next arrow
  • Letbanestop 100m
  • Skejby sygehus 200m
  • Busforbindelser 200m
  • Aarhus C 10min
  • Motorvej E45 10min
  • Indkøb 5min

Oplevelser i Aarhus