Hotel ved Aarhus Hospital

Det kan være svært, at finde en passende og hyggelig overnatningsmulighed nær Aarhus Universitetshospital, hvis du er pårørende til en patient. 

Hotel GUESTapart er placeret et stenkast fra Aarhus Hospital, tæt på Letbanen og Randersvej. På den måde kan du hurtigt komme til og fra hotellet, uanset om du skal til  hospitalet eller ind til Aarhus midtby. Vi har indrettet vores hotel med fokus på, at et hotelophold skal være en hyggelig, behagelig og eksklusiv oplevelse. For os er det vigtigt, at du føler dig hjemme. 

Her på siden kan du læse om vores fine hotel og faciliteterne, vi tilbyder. 

Et hotel for pårørende til indlagte på Aarhus Hospital

Er du pårørende til en patient på Aarhus Universitetshospital, så er du altid velkommen til at booke en eller flere overnatninger på Hotel GUESTapart. Vores hotel er centralt placeret med kun få minutter over til hospitalet. På den måde kan du let og hurtigt besøge indlagte familiemedlemmer eller venner. 

På Hotel GUESTapart er vores mål, at du altid skal føle dig velkommen og godt tilpas. Derfor finder du hos os værelser med køkken, der er indrettet med rolige materialer og bløde møbler kombineret med lidt luksus. Leder du efter et handicapvenligt værelse, så finder du også det på vores hotel.  

Aarhus’ bedste faciliteter til møder og konferencer

Mangler du et hotel i Aarhus med gode faciliteter til møder eller konferencer, så kan du uden problemer booke konference- eller mødefaciliteterne på vores hotel nær Aarhus Universitetshospital. 

På Hotel GUESTapart finder du de bedste faciliteter til møder og konferencer. Vores faciliteter kan både rumme større og mindre forsamlinger. Vi sørger også gerne for alt forplejning i løbet af arrangementet, hvis I behøver det.

Du kan læse meget mere om vores møde- og konferencefaciliteter her

Hvis du, dine møde- eller konferencedeltagere ønsker, at få en overnatning på vores hotel, så tøv ikke med at kontakte os. På vores hotel er der rig mulighed for, at booke en af vores hotellejligheder eller -værelser i forbindelse med møder og konferencer.

Et perfekt romantisk weekendophold

På vores hotel er vores stilrene og hyggelige indretning perfekt til et romantisk weekendophold

Vores værelser med en solrig altan og et komfortabelt sofaområde er perfekte til en romantisk weekend afsted hjemmefra. Nyd f.eks. hinandens selskab over en skøn morgenmad på altanen, eller med et lækkert glas vin i sofaen. Vil I gerne have køleskabet fyldt med lidt lækkerier inden i ankommer, kan dette aftales på forhånd, så det står klar, når I ankommer. 

I kan også vælge en afslappende tur i vores infrarød sauna eller finske sauna ved vores fitnessafdeling.

Fri parkering, når du besøger vores hotel

Det er ikke altid den letteste opgave, at finde en parkeringsplads til din bil nær Aarhus Hospital eller i Aarhus midtby. Derfor kan du parkerer, så længe du har lyst ved Hotel GUESTapart, når du er gæst på hotellet. 

Med andre ord kan du gratis parkere din bil ved hotellet, imens du tager offentlig transport ind til Aarhus C. På den måde skal du ikke betale en høj parkeringstakst i midtbyen, mens du udforsker Aarhus.

Kom let ind til Aarhus midtby

Transporttiden er ikke lang, når du ønsker at komme ind til Aarhus C fra Hotel GUESTapart. Du kan være i midtbyen i løbet af bare 10 minutter. 

Vores hotel ved hospitalet ligger centralt placeret og der er gode muligheder for, at kører ind til Aarhus C eller tage offentlig transport. Foretrækker du at køre ind til midtbyen, er Randersvej den bedste vej. Vil du hellere tage offentlig transport, så finder du Letbanen et stenkast fra hotellet. 

Kontakt os og book dit værelse allerede i dag

Vi er sikre på, at du vil få et fantastisk ophold på vores hotel, uanset om du er pårørende til en patient på Aarhus Hospital, er på romantisk weekend, eller skal afholde en konference. Har du spørgsmål til vores faciliteter, eller er du i tvivl om, hvilket værelse du skal booke, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi står klar til at besvare dine spørgsmål. Har du særlige ønsker til dit ophold, vil vi naturligvis forsøge bedst muligt, at efterkomme dine ønsker.  

Kontakt os på +45  86 18 00 00 eller udfylde vores kontaktformular på vores kontaktside.