Hotelophold i Aarhus

Trænger du til at tage en pause fra hverdagens stress og jag? Så prøv et hotelophold nær centrum af Aarhus hos GUESTapart!

Aarhus er en vidunderlig by at besøge, og et ophold på hotel GUESTapart er den perfekte måde at opleve alt det, den har at byde på. Vores hotel ligger lige uden for byens centrum, så du kan nyde et fredeligt ophold tilpas tilbagetrukket fra det pulserende byliv i centrum af Aarhus. Alle værelserne er moderne og komfortable, og maden er af højeste kvalitet, så du kan være sikker på et behageligt og tilfredsstillende ophold hos os. 

Læs mere om hvordan et hotelophold i Aarhus hos GUESTapart ser ud.

Hotelophold hos GUESTapart

Aarhus er Danmarks næststørste by og er kendt for sin kultur, historiske bygninger og et pulserende natteliv. Dette gør Aarhus til et velegnet sted at besøge, når du gerne vil på et hotelophold i Jylland. Hvis du derfor planlægger en tur til den jyske storby, skal du sørge for at booke et ophold i Aarhus på Hotel GUESTapart. 

Vores hyggelige hotel ligger i det nordlige Aarhus, kun en kort køretur fra byens centrum. Vi tilbyder en række komfortable værelser og vores nye madkoncept, vil med sikkerhed tilfredsstille selv de mest kræsne smagsløg. 

Slap af på vores hjemlige værelser

Vores hotelværelser har alt, hvad du har brug for, for at få et behageligt hotelophold i Aarhus.

Hvert hotelværelse har et nyt og fuldt udstyret køkken med både køleskab, fryser, ovn og induktionskogeplade. Hotelværelsets rummelige badeværelse og de tilhørende luksuriøse sæbeprodukter er desuden med til at skabe en følelse af en tur i et spa, snarere end blot et hotelværelse.

Et separat soveværelse med dobbeltseng og et stort B&O BeoVision-tv findes også i alle hotelværelserne. Sengene er desuden yderst komfortable, og puderne er så bløde, at du kan være sikker på at føle dig veludhvilet efter en nats søvn hos os. 

Vores hotelværelser er indrettet med henblik på din komfort og afslapning. Derfor har vi nøje udvalgt hvert enkelt element i hotelværelserne. Det er lige fra de hængende planter og hyggelige tæpper til de behagelige bløde puder og den unikke danske kunst på væggene, for at skabe et hyggeligt og indbydende rum. 

Så uanset om du tilbringer en romantisk weekend eller en familieferie, vil vores hotelværelser sikre, at du får mest muligt ud af dit Aarhus ophold.

Prøv vores nye madkoncept

Hos GUESTapart har vi skabt et nyt og bæredygtigt madkoncept, som vi kalder GUESTmade

Med GUESTmade får du en kasse med ingredienser op til dit hotelværelse, som vores kokke har tilberedt til dig. Det eneste du skal, er at lægge sidste hånd på retten. Det sparer dig ikke kun tid og kræfter i køkkenet, men det reducerer også madspild, da alle ingredienserne er portioneret til dig. 

GUESTmade handler om brugen af de mest friske sæsonbestemte ingredienser. Med fokus på god smag og økologi bruger GUESTmade retterne økologiske ingredienser, hvor det er muligt. 60-90 % af alle ingredienser, der bruges i retterne, er derfor af lokal og økologisk oprindelse. 

Denne forpligtelse til kvalitet betyder, at du får den bedst mulige mad, når du vælger et hotelophold i Aarhus hos GUESTapart. 

Hvad skal du opleve i Aarhus?

Aarhus er en smuk by med meget at byde turisterne. Hvis du derfor er på udkig efter ting at lave og opleve i Aarhus, vil du ikke blive skuffet. Der er nemlig masser af aktiviteter og attraktioner til at holde dig beskæftiget under dit ophold i Aarhus.

Nogle af de mest klassiske seværdigheder at opleve i Aarhus er blandt andet ARoS Aarhus Kunstmuseum, Den Gamle By og forlystelsesparken Tivoli Friheden. Du kan også nyde byens mange parker og grønne områder, shoppe eller smage på det fantastiske lokale køkken.

Så uanset hvad dine interesser er, vil du finde masser at lave i Aarhus. Så begynd at planlægge din rejse i dag, og oplev alt det, som Smilets By har at byde på. 

Har du brug for gode råd til at planlægge dit ophold, så hjælper vi gerne hos GUESTapart.

Kontakt os i dag og book dit ophold i Aarhus!

Hvis du leder efter et hotelophold i Aarhus, der giver dig mulighed for at få mest muligt ud af din tid i byen, så er vores team på hotel GUESTapart eksperter i at hjælpe vores gæster med at nyde deres ophold fuldt ud. 

Vi hjælper dig med at booke dit ophold på vores hotel, og vi kan samtidig også rådgive dig om de bedste aktiviteter og attraktioner i Aarhus. Så hvis du er på udkig efter en afslappende pause eller måske en mere actionfyldt ferie, kan vi hjælpe dig med at planlægge den perfekte tur til Aarhus.

Kontakt os i dag på telefon +45 86 18 00 00, via e-mail hello@guestapart.dk eller via vores kontaktformular.

Vi glæder os til at få besøg af dig!