Hos os finder du den perfekte kombination af eksklusiv hoteltilværelse og hyggelig, hjemlig atmosfære. Konceptet bygger på idéen om ”et hjem væk hjemmefra”, og vi arbejder hver dag hårdt på at skabe den bedst mulige oplevelse for vores gæster med personlig, nærværende service, unikke rammer og dejlig mad. Vi har på denne måde gjort en overnatning i Aarhus personlig og hyggelig.

Vores hotel i Aarhus åbnede i april 2019 og er dermed et frisk og innovativt pust til det aarhusianske byliv. Vi har 86 fuldtudstyrede hotelværelser, moderne og nyteknologiske konferencelokaler samt et helt nyt aftensmadskoncept.

Vores værelser er mellem 30-48kvm store. Hvert værelse har eget køkken med alt du behøver til madlavning, stort badeværelse med håndklæder, hårtørrer og lækre badeartikler, soveværelse med dobbeltseng og B&O TV samt møbler og interiør i dansk og internationalt design. Stilen er eksperimenterende, hvor rå materialer og industrielt design kombineres med bløde tekstiler, original kunst og farver. Vi har forsøgt at skabe en tilstedeværelse, der matcher din hverdag bedst muligt, med mulighed for lidt ekstra selvforkælelse.

Vi står klar til at skabe dit hjem væk hjemmefra!

Billeder fra hotellet

previous arrow
Guestapart_miniferie - copy
Guestapart_miniferie - copy - copy
Guestapart_miniferie - copy - copy - copy
Guestapart_miniferie - copy - copy - copy - copy
Guestapart_miniferie - copy - copy - copy - copy - copy
Guestapart_miniferie - copy - copy - copy - copy - copy - copy
Guestapart_miniferie - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy
Guestapart_miniferie
next arrow
  • Letbanestop 100m
  • Skejby Sygehus 200m
  • Busforbindelser 200m
  • Aarhus C 10min
  • Motorvej E45 10min
  • Indkøb 5min

Oplevelser i Aarhus