Forplejning med omtanke
Leveret af Restaurant APART
Hotellets egen restaurant, Restaurant APART, står for al forplejning af hotellets gæster. Her er smagsoplevelser og æstetik i højsædet. Med fokus på miljøet og økologi er det sæsonens råvarer som dikterer menuen hvor størstedelen er økologisk. Kokkene samler selv svampe, urter og bær, al fisk de serverer, er skånsomt linefanget, og med fokus på lokale råvarer, modtager de grøntsager fra Sommergrønt i Hadsten og kød fra Rævhede.
Al forplejning til møder og konferencer er individuelt planlagt, da vi ved, at behov og ønsker er forskellige.
Billeder fra Restaurant APART
MØDE OG KONFERENCE HOS
HOTEL GUESTAPART
Herunder kan du sende en forespørgsel vedrørende vores møde- og konferencefaciliteter.

- Letbanestop 100m
- Skejby Sygehus 200m
- Busforbindelser 200m
- Aarhus C 10min
- Motorvej E45 10min
- Indkøb 5min