Mødefaciliteter ud over det sædvanlige

Behagelige mødefaciliteter midt i

Business Park Skejby, Aarhus N

Hos GUESTapart er der mulighed for at afholde møder og konferencer med op til 120 deltagere. Lokalerne er indrettet med komfortable møbler, udstyret med det nyeste teknik og udstyr og med omtanke for vores gæsters diskretion, med lydisolerede glasvægge og mørklægningsgardiner.

Lige dét ekstra

Hvis i har brug for en pause under jeres møde eller konference, er der rig mulighed for at benytte jer af vores andre faciliteter. I kan tage en tur rundt på hotellet, opleve stemningen, få inspiration og ny energi i vores behagelige omgivelser både inden- og udendørs. I har også mulighed for at få fornyet energi i vores eksklusive fitnessafdeling og dertilhørende velværeområde, som indeholder både infrarødsauna samt en klassisk sauna. Uanset ønsker og behov, står vi altid klar til at skabe et inspirerende og anderledes ophold for jer.

Mødelokaler i Aarhus

Velkommen til det nyeste mødested i Aarhus. På Hotel GUESTapart tilbyder vi splinternye mødelokaler, der er indrettet med stor fleksibilitet, komfort og den nyeste teknik.

Når du søger på Mødelokale Aarhus, får du mange muligheder, og det kan være svært at overskue mulighederne. På GUESTapart forsøger vi at gøre det så let for dig som muligt. Du kan parkere gratis foran hotellet, der er lynhurtigt Wi-Fi, vores mødelokaler er rummelige og indbydende, og endelig har vi vores egen bæredygtige café, som leverer forplejning hele dagen afhængigt af, hvilken mødepakke du ønsker. Vores mødepakker koster fra 275 kr. (3 timers møde) og op til omkring 575 kr. pr. deltager for et heldagsmøde.

Moderne mødelokaler i Aarhus

Vores mødelokaler adskiller sig markant fra de gængse mødelokaler Aarhus. Væggene står i rå beton, der er stregmalerier på væggene, og der hænger planter fra loftet. Stolene er polstrede og betrukket med farvestrålende stoffer, mens bordene minder om moderne skoleborde, der let kan flyttes til nye opstillinger. Der er projekter til rådighed i alle lokaler og det nyeste AV-udstyr – og vi stiller naturligvis blokke og skriveredskaber til rådighed. Vores konferencepersonale skrædderdyr gerne jeres arrangement, så I kun skal fokusere på afvikling af mødet, mens vi tager os af alt det praktiske.

Har I undervejs brug for frisk luft, har vi skønne udendørsarealer og kan anbefale en tur rundt på gangbroerne, som forener hotellets bygninger.

Hotel GUESTapart som mødested

Hotel GUESTapart åbnede i april 2019, og tilbyder som det første hotel i Aarhus fuldt udstyrede hotellejligheder. Alle lejligheder har eget køkken med ovn, induktionsplader, køleskab med mere, en hyggelig spiseplads, og soveværelse og arbejdsplads separat i den ene ende af lejligheden. Badeværelset er mere en 4 kvm. og har foruden toilet og vask en rummelig brusekabine og lækre økologiske sæber til fri afbenyttelse.

Vores café Loungen har åbent hele dagen og serverer velsmagende retter morgen, middag og aften. I hotellets ene ende holder vores in-house fitnesscenter til, og som overnattende gæst på hotellet har du gratis adgang til fitness hele døgnet.

Er du på jagt efter unikke mødelokaler i Aarhus, er du kommet til det helt rigtige sted, og vi står klar allerede til at hjælpe dig.

MØDE OG KONFERENCE HOS

HOTEL GUESTAPART

Herunder kan du sende en forespørgsel vedrørende vores møde- og konferencefaciliteter.


  Ja takNej tak

  Billeder af møde- og konferencefaciliteter

  CONFERENCE

  Hotel GUESTapart

  CONFERENCE

  Hotel GUESTapart

  CONFERENCE

  Hotel GUESTapart

  CONFERENCE

  Hotel GUESTapart

  CONFERENCE

  Hotel GUESTapart

  Slider
  • Letbanestop 100m
  • Skejby Sygehus 200m
  • Busforbindelser 200m
  • Aarhus C 10min
  • Motorvej E45 10min
  • Indkøb 5min

  Oplevelser i Aarhus