Top center

9 lokaler

afhold både møder og konferencer hos os

Mødefaciliteter ud over det sædvanlige

VELKOMMEN TIL LANDETS SEJESTE MØDE- OG KONFERENCEFACILITETER

Hos os er vores gæster altid i fokus. Vi elsker at kræse om og forkæle, både med exceptionel service og fantastisk mad. Vi er eksperter i at skræddersy et arrangement, og vores konferencefaciliteter og mødelokaler i Aarhus kan benyttes til alle typer møder og arrangementer.

IT-UDSTYR DER BARE SPILLER

Hos os har vi sørget for, at IT-udstyret er toptunet og lige til at hoppe på. I hvert af vores lokaler er der privat 50/50 Mbit WiFi, og I finder derudover det trådløse præsentationssystem, Barco Clickshare. Har I medarbejdere på forskellige geografiske lokationer, er der mulighed for videokonference i alle lokaler, og det hele er nemt og brugervenligt at anvende. For os er det nemlig vigtigt, at I bruger tiden på mødets omdrejningspunkt og intet andet.

FORPLEJNING I VERDENSKLASSE

Nej, vi overdriver ikke, maden er virkelig lækker, og den tilberedes altid fra bunden med økologiske råvarer af husets kreative kokke. De har et helt særligt talent for at få maden til både at syne og smage fantastisk. Når du er konferencegæst hos os, er der altid rig mulighed for at blive forkælet med sund og lækker forplejning fra husets egen restaurant. Morgen, middag og aften serverer kokkene deres skønne mad, og de vil altid gerne tilpasse det til jeres smag og behov.

NEMT OG BEKVEMT AT KOMME TIL OG FRA

Hotel GUESTapart er beliggende i det skønne nordlige Aarhus. Vi er nabo til 150 andre seje virksomheder og genbo til Aarhus Universitetshospital. Imellem os ligger et letbanestop og en række buslinjer – kun et stenkast fra vores hoveddør. Kommer du i bil, kan du uden bekymring parkere din bil hos os. Vi har nemlig mere end 90 gratis parkeringspladser og motorvejen er lige om hjørnet. Dermed er det en smal sag, at komme til eller fra vores møde- og konferencelokaler i Jylland.

Du kan læse mere om at holde konferencer hos os her.

TAG EN VELFORTJENT OVERNATNING

Vi har hele 86 vildt lækre designlejligheder, udstyret med bløde senge, og en stor B&O fladskærm, hvor du kan streame din yndlingsserie og få dig en god nats søvn, når en lang mødedag er forbi.

Derfor kan du hos os uden problemer booke konferencer og møder med overnatning, så dine kollegaer eller mødedeltagere kan slappe af efter mødet eller konferencen.

BESTIL EN MØDEPAKKE ELLER SKRÆDDERSY DIN EGEN

For at gøre det lettest muligt for dig som mødebooker, har vi sammensat nogle mødepakker på forhånd, som hver passer til forskellige behov og tidspunkter på dagen. Ønsker du at lave ændringer og justere det til jeres behov, er det intet problem. Vi tilbyder også at skræddersy en løsning, som laves lige efter jeres ønsker, hvis mødepakkerne ikke rammer plet. Se alle mødepakker her.

TEAMBUILDING

Trænger I til at blive udfordret som team? Så anbefaler vi LOCKED. Hos LOCKED fokuserer de på at skabe og styrke sammenhold mellem mennesker. Det gør de med deres innovative teambuilding-konceptet, som har til formål både at udfordre og underholde jer som deltagere. Helt konkret er deres teambuilding opbygget omkring realistiske scenarier hvor deltagerne f.eks. skal forsøge at forhindre et terrorangreb eller opklare en mordsag. Her vil I være opdelt i mindre hold a’ ca. fem personer, hvor I skal samarbejde om at løse opgaver med fokus på logisk tænkning og samarbejde. Missionen vil være tidsbegrænset. Læs mere her.

KOMMUNALE OG REGIONALE MØDER

Du kan altid booke vores møde og konference faciliteter, når du skal afholde et kommunalt eller regionalt møde. Vores faciliteter lever op til de kvalitets- og prismæssige krav som venues, der er en del af SKI-aftalen skal leve op til. Læs mere om at holde kommunale og regionale møder hos os her.

MØDE OG KONFERENCE HOS

HOTEL GUESTAPART

Herunder kan du sende en forespørgsel vedrørende vores møde- og konferencefaciliteter.

  Billeder af møde- og konferencefaciliteter

  index-4

  CONFERENCE

  Hotel GUESTapart

  index-4 - copy - copy - copy - copy - copy

  CONFERENCE

  Hotel GUESTapart

  index-4 - copy - copy - copy - copy - copy

  CONFERENCE

  Hotel GUESTapart

  index-4 - copy - copy - copy - copy - copy

  CONFERENCE

  Hotel GUESTapart

  index-4 - copy - copy - copy - copy - copy

  CONFERENCE

  Hotel GUESTapart

  • Letbanestop 100m
  • Skejby Sygehus 200m
  • Busforbindelser 200m
  • Aarhus C 10min
  • Motorvej E45 10min
  • Indkøb 5min

  Oplevelser i Aarhus