Top center

9 lokaler

afhold både møder og konferencer hos os

Møde med overnatning i Aarhus

Møder med overnatning kan være en effektiv måde at få et møde til at fungere optimalt på, men det er ikke altid let at finde de rette mødelokaler, der også tilbyder overnatning.

Hos GUESTapart tilbyder vi både konference- og mødelokaler samt mulighed for overnatning på vores skønne hotel. Vores lokaler indeholder alt hvad du skal bruge for at afholde et vellykket arrangement, mens du kan opnå total afslapning på vores velindrettede hotelværelser.

På denne side kan du læse meget mere om hotel og møder hos Hotel GUESTapart.

Overnat hos GUESTapart efter dit møde

Der er mange fordele ved at booke et hotel for dine mødedeltagere efter et langt møde. Fordelene er, at det giver deltagerne mulighed for at slappe af og fokusere på mødet, samtidig med at de ikke skal bekymre sig om at komme hjem efter mødet. Derfor er det en god investering at booke en overnatning for dine deltagere.

Hos GUESTapart har vi masser af erfaring med afholdelse af møder og konferencer samt med mulighed for overnatning. På denne måde har vi sammensat de perfekte faciliteter og omgivelser for at gøre din oplevelse hos os bedst mulig. Dette består blandt andet af mødelokaler med moderne udstyr, som er behageligt indrettet samt afslappende hotelværelser. Vores konferencelokaler i Jylland Alle vores faciliteter er desuden skabt med fokus på bæredygtighed. Vores faciliteter er derfor oplagt til møder med efterfølgende overnatning.

Mødelokaler indrettet til alle behov

På Hotel GUESTapart forstår vi, at et vellykket møde kræver mere end blot flotte omgivelser; det kræver også ordentlige mødelokaler med ordentligt udstyr.

Hos os finder du derfor altid lokaler, der passer perfekt til dine behov. Uanset om du er på udkig efter et lille lokale til to personer eller et stort rum til 120 personer, har vi præcis de mødefaciliteter, du har brug for. 

Komfort og koncentration har været i fokus, da vores mødelokaler blev designet. De er blandt andet udstyret med komfortable stole, borde og skærme, samt en rolig og afslappet atmosfære. Dette giver rig mulighed for dine mødedeltagere at fokusere på mødets dagsorden uden distraktioner. Desuden har vi sørget for at skabe et behageligt indeklima. På den måde kan du nemt holde et møde, der varer flere timer eller et møde med overnatning, uden at du eller dine deltagere oplever ubehag. 

Vores mødelokaler i Aarhus er desuden udstyret med den nyeste teknologi inden for møder og konferencer. Det gælder bl.a. hurtigt 50/50 Mbit WiFi og det brugervenlige præsentationssystem Barco Clickshare, som er tilgængeligt i alle lokaler. Skulle teknikken alligevel fejle, står vores kompetente personale klar til at hjælpe.

Afslappende hotelværelser

På Hotel GUESTapart mener vi, at en god hotel- og mødeoplevelse handler om mere end blot et sted at sove for natten. Derfor har vi skabt et unikt koncept, der kombinerer det bedste fra begge verdener; den eksklusive hotelovernatning og den hyggelige, hjemlige atmosfære. 

Er bookingen af hotelværelset lavet i forbindelse med booking af møde- eller konferencelokaler, er det især vigtigt, at vores gæster kan føle sig afslappede efter en lang dag med fuld koncentration. Derfor har alle vores værelser lækre og behagelige dobbeltsenge, et B&O TV, et stort badeværelse med fantastiske badeartikler, og flotte møbler og interiør i dansk design.

Vores mål er at give vores gæster en uforglemmelig oplevelse, og vi arbejder derfor hårdt hver dag for at sikre, at du har et godt ophold hos os. Fra vores rummelige værelser til veludstyrede mødelokaler har du, hvad du behøver for at gøre dit ophold i Aarhus perfekt. 

Læs mere om vores skønne hotelværelser her.

Bæredygtighedscertificeret hotel og mødelokaler

Hos Hotel GUESTapart er vi stolte over at have fået tildelt turismens internationale miljømærke Green Key og Dansk Konferencecenters bæredygtighedscertifikat. Disse certificeringer er et bevis på vores engagement i bæredygtighed og vores bestræbelser på at reducere vores miljøpåvirkning.Certificeringerne gives kun til virksomheder, der gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet.

Nogle af de foranstaltninger, vi har truffet, omfatter renset postevand fremfor kildevand, skift til lyssensorer og investering i solpaneler. Desuden køber vi alle vores fødevarer fra økologiske producenter, minimerer madspild og bruger genbrugsemballage til alle fødevarer, der skal ud af huset. Vi bruger også miljømærkede produkter til alle vores rengøringsbehov. 

Dette er blot nogle af de initiativer, vi har taget for at reducere vores indvirkning på miljøet. Vi er forpligtet til fortsat at finde måder at drive virksomhed på en mere bæredygtig måde, og vi er stolte over at være blevet anerkendt for vores indsats. 

Du kan læse mere om vores nye bæredygtighedscertifikat her.

Overnat i smukke Aarhus N

Hos Hotel GUESTapart har vi en perfekt beliggenhed for møder med overnatning. Vi ligger i det nordlige Aarhus, tæt på Aarhus Universitetshospital, hvilket gør det nemt at komme til og fra med bil eller offentlig transport. Vi er nemlig placeret kun 100 meter fra letbanestoppestedet og busforbindelser. Dette gør det nemt for dig og dine deltagere at komme til og fra vores hotel. Ønsker du desuden at udforske Aarhus, kan du hurtigt komme ind til midtbyen på få minutter. 

Vores gratis parkering ved hotellet er desuden en stor fordel for dem, der rejser i bil. 

Kontakt os i dag for at booke dit møde med overnatning

Hos GUESTapart forstår vi, at du måske har spørgsmål om vores mødelokaler eller vores hotel. Derfor er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at booke et værelse samt mødelokale. Hvis du har brug for at se vores faciliteter, tilbyder vi fremvisning, som du også kan booke ved at kontakte os.

Du kan kontakte os på telefon +45 86 18 00 00, via e-mail hello@guestapart.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt. 

Vi glæder os til at høre fra dig snart!