GUESTapart er et nyt alternativt patienthotel i Skejby

Det er altid hårdt at være indlagt eller at være pårørende til en indlagt, som kæmper med at komme ovenpå efter et sygdomsforløb. Her kan trygge og behagelige rammer med muligheder for at føle sig hjemme og rehabilitere både krop og sind gøre en verden til forskel. På et patienthotel kan en selvhjulpen patient opholde sig – enten alene eller sammen med sin familie.

Tæt ved Skejby sygehus finder du det såkaldte patienthotel, hvor pårørende kan overnatte med de syge og indlogeres tæt på sengeafsnittene. Men der er findes også et andet godt alternativ, hvis man ønsker at overnatte i nærheden af sygehuset. Blot 200 meter fra Skejby sygehus finder du nemlig GUESTapart, som byder på lækre og hyggelige lejligheder, hvor der er plads til at rehabilitere og være sammen som familie.

Leder du derfor efter et patienthotel i Aarhus og omegn, kan du med fordel tjekke GUESTapart og dets faciliteter ud. Hotellet er lidt atypisk i den forstand, at der er lagt vægt på hjemlige rammer, personlighed og masser af plads, så man får følelsen af, at man bor i et hjem og ikke på et hotelværelse.

Hjælp til at komme ovenpå igen

Det tager tid og en vis indsats at komme ovenpå igen efter et sygdomsforløb. Et patienthotel er alternativet til hospitalsindlæggelse, som giver en mulighed for at være i selskab med familien og eksempelvis spise, genoptræne eller blot hygge sammen. Det betyder meget for patienter, da støtten og nærværet fra de nærmeste er uvurderligt under et sygdomsforløb.

Kvalitetstid kan betyde meget for både patient og pårørende, og derfor kan det være en god ide at leje sig ind ved GUESTapart, som ligger tæt på både centrum og sygehuset i Skejby men stadig i rolige og isolerede omgivelser. Bor man på GUESTapart, er man i nærheden af sygeplejere og læger på Skejby sygehus, men samtidig befinder man sig i nogle lækre og lidt mere luksuriøse rammer, som giver mulighed for afkobling.

Hotellet giver mulighed for at være sammen med ens kære, socialisere med andre gæster og benytte nogle af de fine tilbud såsom restaurant, træningscenter og loungeområde, som er tilgængeligt for alle gæster.

Lækre lejligheder med plads til at leve sammen

Er du på udkig efter et patienthotel i Århus til dig selv eller pårørende, så giver det god mening at læse mere om hotellet og dets mange muligheder her på siden. Hotellet åbnede i april 2019 og har allerede fået god presseomtale og sublime anmeldelser fra gæsterne, som nyder deres ophold i gæstelejlighederne.

Pårørende bor ikke gratis på hospitalets eget patienthotel, hvorfor man ligeså godt kan undersøge mulighederne for at finde et alternativ, som kan tilbyde bedre og mere hyggelige forhold. GUESTapart er et alternativ, hvor man bor sammen i smukke lejligheder med faciliteter såsom store køkkener, som man sammen kan lave mad i, behagelige senge og stole, stort badeværelse samt et kreativt og inspirerende interiør, der kombinerer det rene og det farverige.

Der kan vælges mellem forskellige typer af lejligheder alt efter, hvad man lægger vægt på. Det kunne være en balkon, ekstra plads i rummene, en lille sofa til at ligge på ved vinduet eller måske flere etager, så man kan sprede sig lidt ekstra. I alle lejlighederne er der dog tænkt på detaljer såsom B&O tv- og radioanlæg, opvaskemaskine, køleskab, fryser, kunst og dobbeltseng med en god Jensen-madras. Man kommer derfor næppe til at mangle nogle essentielle elementer, når man bosætter sig her for en kortere eller længere periode. 

Velvære og forkælelse på et andet niveau

Fordi GUESTapart er et moderne hotel i høj kvalitet, finder du selvsagt nogle andre faciliteter, end du ville gøre på et mere konventionelt patienthotel såsom Skejby patienthotel. Det gælder alt fra den udsøgte restaurant med sæsonbetonede retter, fitnesscenteret med en afdeling til velvære og de hyggelige opholdsområder, hvor du kan møde hotellets øvrige gæster. Det giver en helt særlig form for liv.

På hotellets restaurant APART finder du både en lækker morgenmadsbuffet, gode frokostanretninger og en smagfuld aftenmenu, som du kan sammensætte a la carte efter behov. Kokkene kræser for det sanselige på både visuelt og smagsmæssigt niveau, og du kan nyde nordiske retter med lokale, økologiske råvarer. Det kan være en stor fornøjelse at forkæle sig selv og familien med et restaurantbesøg, hvis man ikke føler for at lave mad i lejligheden.

På hotelles stueetage finder du et 600 m2 stort træningsområde med faciliteter til både kondition, udtræk, balance og styrketræning, som kan hjælpe med at få dig i form igen. Du kan både træne på hold sammen med andre, eller du kan give dig i kast med dit eget træningsprogram i de veludstyrede træningslokaler. I dagtimerne er centret bemandet, og du kan derfor få den assistance, du behøver.

Centret er åbent døgnet rundt, så du kan går derned, lige når det passer dig. Pårørende er også velkomne, hvilket kan være en stor motivationsfaktor, når man skal i gang med træningen. Forkæl og afspænd dine muskler med en afslappende tur i saunaen efter den hårde træning.

Nem og enkelt at booke sig ind og bestille

Hvad end du vil booke dig og din familie ind i lejlighederne som del af et ophold eller bestille tid til middag i restauranten, så kan det nemt og hurtigt gøres online eller ved at ringe ind til det hjælpsomme personale. Vi sørger selvfølgelig altid for at hjælpe med små og store udfordringer, så dagligdagen kan glide lidt nemmere for jer.

Som Børsen tidligere har berettet om, så har vi gjort processen med eksempelvis check-in og check-ud en del nemmere ved at digitalisere og tænke innovativt. Det skulle gerne gøre det hele lidt mere smertefrit for gæsterne og på samme tid skabe mere fleksibilitet.

På hotel GUESTapart kan du både finde ro og inspiration til alentid eller samvær med familie eller venner. Du kan træne i fitness eller forkæle dig selv med gourmetmad fra den udsøgte restaurant. Du kan få lejligheder, som du ønsker, og du kan restituere i de hyggelige og familiære rammer, som hotellet tilbyder.

Det kan derfor godt betale sig at overveje hotel GUESTapart som alternativ til Skejby patienthotel, hvis du er patient eller pårørende.