Top center

9 lokaler

afhold både møder og konferencer hos os

Hotelkonferencer

Skal du afholde en konference og mangler du den rette lokation med mulighed for overnatning? Så kig nærmere på GUESTapart.

Hos GUESTapart forstår vi de udfordringer, der følger med tilrettelæggelsen af en konference med mulighed for overnatning, og derfor tilbyder vi de bedste faciliteter og tjenester, så din konference bliver en succes. 

Vores konferencelokaler er komfortable og professionelle og sikrer, at dit arrangement forløber gnidningsløst. Desuden er vores hotelværelser hyggelige, veludstyrede og opfylder alle behov for en behagelig overnatning. Med GUESTapart kan du derfor være sikker på, at din næste konference på vores hotel bliver en bragende succes. Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores tjenester og for at booke dit arrangement.

Her på siden kan du læse mere om vores hotel og konferencer med mulighed for overnatning.

Hold din hotelkonference hos Guestapart

GUESTapart er det perfekte sted for din næste konference. Vi forstår vigtigheden af at have det rigtige sted til at afholde konferencer i forhold til beliggenhed, faciliteter og overnatningsmuligheder.  

Vi har derfor sørget for komfortable komferencelokaler, rolige værelser og hyggelige hotellejligheder for at sikre, at dit arrangement bliver en succes. Vores team af erfarne fagfolk vil arbejde sammen med dig for at skabe en uforglemmelig oplevelse for dig og dine gæster. 

God beliggenhed 

GUESTapart er et hotel beliggende i Aarhus. Vi er beliggende i den nordlige del af byen. Der er fremragende transportmuligheder til og fra vores hotel med konferencemuligheder. Med et letbanestop og mange buslinjer tæt på, samt nem adgang til motorvejen, kan I let komme frem og tilbage. Parkering er heller ikke noget problem. Vi har over 90 gratis parkeringspladser på stedet. Vores konferencehotel er derfor det perfekte sted at afholde din konference, når du søger et hotel med fantastiske konferencelokaler i Aarhus

Komfortable lokaler

Møder og konferencer er vigtige for virksomheder, da de giver mulighed for at drøfte mål, planer og strategier samt at dele viden rundt i organisationen. Men det kan også være uproduktivt, hvis de afholdes i ubehagelige eller uhensigtsmæssige omgivelser, hvor konferencedeltagerne ikke kan koncentere sig. 

Vores lokaler er derfor indrettet med ergonomi i tankerne, så du kan koncentrere dig om mødet uden at blive distraheret af dine omgivelser. Stole, borde og skærme er alle komfortable, og atmosfæren er rolig, så du kan fokusere på dagsordenen. 

Derudover har vi sørget for at skabe et behageligt indeklima, så du kan holde et længere møde uden ubehag. I alle lokalerne finder du desuden topmoderne IT-udstyr. Vi mener derfor, at vores faciliteter i forhold til hotel og konferencer er det perfekte sted at gøre forretninger.

Læs mere om vores mødefaciliteter her.

Hjemlige hotelværelser

Hos GUESTapart mener vi, at hotellejligheder giver de bedste betingelser for en hjemlig følelse. Vores lejligheder er på mindst 30 kvm, og de er komplet med køkken, stort badeværelse og soveområde. Køkkenet er udstyret med ovn, køleskab og fryser, komfur og opvaskemaskine samt alle de nødvendige redskaber. Badeværelset har toilet, brusebad og masser af opbevaringsplads. Soveområdet har en komfortabel dobbeltseng, som kan lukkes af fra resten af lejligheden. 

Ved at bo i en af vores hotellejligheder kan du nyde alle hjemmets bekvemmeligheder uden besværet.

Se vores hotellejligheder her.

Fordele ved et hotel med konference

Hvis du skal holde en konference, spekulerer du måske på, om det kan betale sig at beholde dine deltagere natten over. Det kan trods alt være dyrt at booke et hotel, men der er mange fordele ved at holde en konference med overnatning.

En af de største fordele ved at booke et hotel med konferencen er, at det giver dine deltagere mulighed for at netværke i en afslappet atmosfære. Efter en dag, hvor de har lyttet til taler og deltaget i eventuelle workshops, kan de socialisere over en drink eller middag og lære hinanden bedre at kende. Dette kan føre til, at der dannes værdifulde forretningsforbindelser, som ellers aldrig ville have været mulige.

En anden fordel ved at afholde en hotelkonference er, at det gør livet meget lettere for dine talere og andre deltagere. De behøver ikke at bekymre sig om at finde et sted at overnatte eller komme hjem sent om aftenen. De kan i stedet være til stede til at besvare spørgsmål fra deltagerne om aftenen og den følgende morgen. Det kan gøre en stor forskel for kvaliteten af dit arrangement, hvis dine deltagere har flere muligheder for at få stillet deres spørgsmål.

Endelig kan en konference med overnatning faktisk spare dig penge i det lange løb. Hvis dine deltagere kommer udefra, skal de sandsynligvis bo på hotel, uanset om dit arrangement varer en eller to dage. Så ved at booke både hotel og konferencelokale på samme tid kan du typisk få en bedre pris.

Alt i alt er der mange fordele ved at afholde en konference på et hotel.

Har du spørgsmål?

GUESTapart står altid til rådighed for at besvare alle spørgsmål omkring hotel og konferencer, som du kontakter os med. Du kan nemt kontakte os ved at udfylde nedenstående formular, sende os en e-mail på hello@GUESTapart.dk eller ringe til os på +45 86 18 00 00. 

Vi sørger for at vende tilbage til dig så hurtigt som muligt, så dit spørgsmål kan blive besvaret. Du kan også kontakte os, hvis du er interesseret i at reservere et lokale til din næste konference eller møde. 

Vi ser frem til at høre fra dig!