Top center

9 ROOMS

FOR MEETINGS AND
CONFERENCES

guestapart - Motivationshulen
guestapart - Tænkeboksen
guestapart - Visionshjørnet
guestapart - idéværkstedet
guestapart - Fokuskammeret

Meeting facilities above the ordinary

Comfortable meeting facilities equipped with the newest technology. No matter your wishes and needs we are always ready to create an inspiring and different stay for you.

Thoughtful catering

Restaurant APART will be in charge of all catering during your stay. Here we focus on the taste along with sustainability and ecology.

index-4 - copy - copy - copy - copy - copy - copy

RESTAURANT APART

Hotel GUESTapart

index-4 - copy - copy - copy - copy - copy - copy

RESTAURANT APART

Hotel GUESTapart

index-4 - copy - copy - copy

RESTAURANT APART

Hotel GUESTapart

index-4 - copy - copy - copy - copy - copy

RESTAURANT APART

Hotel GUESTapart

index-4 - copy - copy - copy - copy

RESTAURANT APART

Hotel GUESTapart

index-4 - copy - copy

CONFERENCE

Hotel GUESTapart

index-4 - copy - copy

CONFERENCE

Hotel GUESTapart

index-4 - copy - copy

CONFERENCE

Hotel GUESTapart

index-4 - copy

CONFERENCE

Hotel GUESTapart

index-4 - copy - copy - copy

CONFERENCE

Hotel GUESTapart

Meeting packages

Choose one of our standard meeting packages or contact us for a specially tailored offer!

Have a virtual tour

Come experience the atmosphere and see our facilities with your own eyes.

previous arrow
Guestapart_miniferie - copy
Guestapart_miniferie - copy - copy
Guestapart_miniferie - copy - copy - copy
Guestapart_miniferie - copy - copy - copy - copy
Guestapart_miniferie - copy - copy - copy - copy - copy
Guestapart_miniferie - copy - copy - copy - copy - copy - copy
Guestapart_miniferie - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy
Guestapart_miniferie
next arrow

MEETINGS AND CONFERENCES AT

HOTEL GUESTAPART

Here you can send us a request regarding our meeting and conference facilities.

  Book your conference online here

  Pictures from the hotel

  index-4 - copy

  HOTEL ROOM

  Hotel GUESTapart

  index-4 - copy - copy

  HOTEL ROOM

  Hotel GUESTapart

  index-4 - copy - copy - copy

  HOTEL ROOM

  Hotel GUESTapart

  index-4 - copy - copy - copy - copy

  HOTEL ROOM

  Hotel GUESTapart

  index-4 - copy - copy - copy - copy - copy

  HOTEL ROOM

  Hotel GUESTapart

  • Light Rail 100m
  • Skejby Hospital 200m
  • Bus 200m
  • Aarhus C 10min
  • Freeway E45 10min
  • Shop 5min

  Experiences in Aarhus

  HOTEL GUESTAPART – MØDE- OG KONFERENCELOKALER I AARHUS

  På Hotel GUESTapart, tilbyder vi moderne og højteknologiske møde- og konferencefaciliteter. 

  Vi har syv eksklusive lokaler, som både kan benyttes til møder, konferencer, workshops, oplæg, kurser, foredrag og meget mere. Lokalerne er ergonomisk indrettet med det nyeste og mest brugervenlige teknologi. Hos os har du desuden mulighed for at tilkøbe lækker forplejning til dit møde eller din konference, og vi har sammensat forskellige mødepakker, som du kan vælge mellem. Skal du bruge et skræddersyet arrangement, kan vi også hjælpe dig med dette. Derfor har vi faciliteterne til at skabe de perfekte rammer for netop dit arrangement.

  Her på siden kan du læse mere om vores møde- og konferencelokaler i Aarhus.

  Ergonomiske lokaler 

  I alle lokalerne har vi installeret stort TV/lærred og kamera med dertilhørende udstyr, så det er muligt at afholde videokonference og kommunikere og afholde møder på tværs af landegrænser, uden at flytte sig. I hvert lokale er der plads til alt mellem to og 120 deltagere. Og flere af lokalerne kan lægges sammen, så der er plads til dobbelt så mange deltagere med hele to skærme til rådighed, der også kan sammenkobles.

  Vi har blandt de syv lokaler, en stor foredragssal med plads til op til 120 personer med projekter og stort lærred, hvor det er muligt både at holde inspirerende kurser og foredrag eller bruge pladsen til at opsætte øer, som er ideelt til gruppearbejde. Lærredet kan også benyttes til at dele PowerPoint slides eller film- og videomateriale. Det samme højteknologiske udstyr findes i de to sidste mødelokaler, som både kan bruges individuelt eller lægges sammen, så der er god plads til flere forskellige bordopstillinger og arrangementer.

  I alle lokalerne er der isat lydtætte vinduespartier, så i kan afholde jeres møde uden bekymringer om at andre overhører jer. Desuden er der mørke gardiner, der kan trækkes for eller fra, for at sikre total diskretion, hvis det er nødvendigt.

  Læs mere om vores faciliteter her.

  Brugervenlig teknik i høj kvalitet

  Vi stræber efter at skabe de bedst mulige møde- og konferencelokaler i Aarhus for vores gæster, og det omfatter også at levere it-udstyr af høj kvalitet. Derfor har vi investeret i 50/50 Mbit WiFi, som er hurtigt og pålideligt. Derudover er alle vores lokaler udstyret med det utroligt brugervenlige Barco Clickshare-præsentationssystemer. På denne måde har du mulighed for at fokusere på dit møde uden at bekymre dig om teknologien. Med vores højteknologiske og brugervenlige udstyr er det desuden muligt også at holde virtuelle møder og hybrid møder uden problemer hos os.

  Skulle der alligevel opstå problemer med teknologien står vi altid til rådighed til at løse problemerne.

  Lækker mødeforplejning

  På GUESTapart, går vi meget op i vores gæsters velbehag. De bedste møder og konferencer understøttes ofte af god mad og drikke, og derfor er det altid muligt at tilkøbe forplejning til alle typer arrangementer, der afholdes hos os. Alt vores mad er af højeste kvalitet, så dig og dine deltagere kan få et velsmagende og nærende måltid i jeres pause.

  Mødepakker til ethvert behov

  Hos GUESTapart ved vi, at der kan være forskellige behov for forplejning til møder og konferencer. Derfor har vi sammensat nogle forskellige mødepakker, der både dækker halvdagsmøder, heldagsmøder og mødedøgn. 

  Et halvdagsmøde inkluderer vand, kaffe og te hele dagen, lækker morgenmadsbuffet, en let snack og frokostbuffet. Vores heldagsmøder indeholder te, kaffe, vand og frugt ad libitum, morgenmadsbuffet, en let snack, nærende frokostbuffet og kaffe med sødt. Derudover kan der tilkøbes 2-retters aftenmenu og aftenkaffe med sødt til.

  Hvis nogle har brug for at overnatte her efter mødet, er det muligt at booke et mødedøgn, hvor der sørges for forplejning hele dagen, som beskrevet ovenfor samt overnatning i en af vores eksklusive designlejligheder med dertilhørende morgenmadsbuffet morgenen efter.

  Alle mødepakker kan justeres efter behov, og det er også muligt at gøre forplejniningen vegetarisk eller vegansk. Vi tager naturligvis også hensyn til, hvis nogle mødedeltagere er gluten- eller laktoseintolerante.

  Overnat på vores hotel efter dit arrangement

  Aarhus er en populær og stor by, men det kan være svært at finde konference- og mødelokaler, der også tilbyder overnatning. Derfor tilbyder vi også overnatning på vores fantastiske hotel, når du booker vores mødelokaler eller en hotelkonference hos os i Aarhus. Værelserne har sit eget køkken, et stort badeværelse og en eller flere komfortable senge. De er indrettet med fokus på at få vores gæster til at føle sig hjemme og afslappet. Derfor er vores værelser fyldt med ergonomiske og rare møbler, og værelsernes forskellige faciliteter gør dit ophold mere behageligt. 

  Når du book mødefaciliteter eller konferencelokaler i Aarhus hos os samtidig med en overnatning, kan du være sikker på, at alle har et sted at slappe af efter en lang dag eller aften med møder.

  Skræddersyet arrangement

  Vi tilbyder også skræddersyede arrangementer, hvor i selv er herre over dagens eller aftenens program. Dette kunne eksempelvis være leje af lokale til julefrokost, fødselsdag, barnedåb eller noget helt fjerde. Ligegyldigt hvad, vil vi bestræbe os på at kreere det perfekte arrangement og naturligvis altid med dejlig mad fra husets restaurant.

  God beliggenhed i Aarhus N

  Hotellet og vores faciliteter er beliggende i hjertet af Business Park, Skejby, hvilket gør stedet let at komme til og fra både med bil via motorvej eller med offentlig transport. På hotellet tilbydes gratis parkering og letbanestoppet samt busforbindelser, er kun 100 meter væk.

  Har du spørgsmål til vores faciliteter?

  Hotel GUESTapart – Møde- og konferencelokaler i Aarhus N

  Du kan kontakte os på telefon +45 86 18 00 00, på mail hello@guestapart.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  Vi ser frem til at høre fra dig!