Welcome to Restaurant APART

Due to COVID-19 the restaurant is closed until January 31st. The breakfast is served as usual.

downtown_restaurantapart_0008

Experiences served on a plate

Here is taste, aesthetics and environment in focus. We believe that you eat with your eyes as well as you eat with your mouth, which is reflected throughout our entire menu. 

You can enjoy your food in our cozy restaurant or take it to your room. If you want room service, we charge 49DKK.

Læs mere om konceptet og se åbningstider herunder.

menu of the season

With the change in weather and a new season that awaits, new experiences for all your senses follow.

Explore our menu

downtown_restaurantapart_0010
øl

RESTAURANT APART

Hotel GUESTapart

Friday bar / weekly guestaparty!

Every friday we host the coziest friday bar in our beautiful lounge. 

Head over and celebrate that it is once again weekend with a cold beer or a juicy soda.

There is always happy hour between 03.00 – 04.00 PM, where you can buy a draft beer for 25 DKK or the punch of the day for 30 DKK.

Every first friday of the month are we having cozy and acoustic live music to spice it all a bit up.

If you want to book a table, and secure yourself a seat. Please book it at + 45 86 18 00 00.

We can’t wait to welcome you! Cheers!

Pictures from Restaurant APART

downtown_restaurantapart_0003
downtown_restaurantapart_0005
downtown_restaurantapart_0006
downtown_restaurantapart_0008
downtown_restaurantapart_0009
downtown_restaurantapart_0010
downtown_restaurantapart_0013
  • Light Rail 100m
  • Skejby Hospital 200m
  • Bus 200m
  • Aarhus C 10min
  • Freeway E45 10min
  • Shop 5min

Experiences in Aarhus

Restaurant Skejby

På udkig efter Restaurant i Aarhus N?

Midt i Business Park Skejby finder du Restaurant APART, som er en a la carte restaurant med omtanke for miljøet, hvor vi hovedsageligt benytter os af økologiske og bæredygtige råvarer, fra lokale producenter. Her har du mulighed for at gå på oplevelse i vores menukort af spændende og varierende retter. Vi tilbyder alt fra lækre saftige bøffer til frisk linefanget fisk, og et udvalg af vegetariske retter. Uanset ønske og behov står vi klar til at finde en løsning og vi går aldrig på kompromis med kvalitet og smagsoplevelse.

Skejby’s eneste a la carte restaurant

Placeret midt i Business Park Skejby finder du GUESTapart/aarhus som huser Skejbys eneste a la carte restaurant. Så ønsker du en uforglemmelig madoplevelse, hvor du får forkælet alle sanser og indtryk, men ikke vil tage turen helt ned i Aarhus bymidte, så er vi det rette valg! Vi konkurrerer med alle de førende restauranter indenfor gastronomi og madoplevelser i Aarhus, til forskel har vi dog fri parkering og let tilkørsel til hovedveje, så turen hjem er kort og overskuelig. Vores stærkeste force er passionen for god mad med omtanke, hvor kvalitet ikke er et kompromis.

Fredagsbar I Business Park Skejby – GUESTaparty

Hver fredag slår vi dørene op for vores bud på en fredagsbar i Skejby ’GUESTaparty’. Her er der litervis af fadøl på køl, lækre hjemmelavede snacks, god musik og en behagelig atmosfære, ideel til at skyde weekenden i gang med. En gang i måneden holder vi et større fredagsbars arrangement, hvor vi sørger for livemusik og gerne et passende tema, hvor vi går all in på fredagsstemningen. Hvis i kommer for en enkelt øl, har vi fri parkering lige ved døren, men hvis i ikke ønsker at tænke over bilen, kan i lade den stå derhjemme og tage offentlig transport, enten via bus eller letbane, som stopper lige ved hotellet. Det er let tilgængeligt og ideelt for en hyggelig stund med kollegaer, venner, familie eller bekendte af anden slags.

Mulighed for overnatning

Ønsker i at forlænge jeres besøg hos os, er i velkomne til at overnatte på hotellet, som Restaurant APART er en del af. Her finder i eksklusive og hyggelige hotellejligheder, til priser fra 795,- pr. nat. Hotellejlighederne er placeret i 3 etager, med udsigt til Business Park Skejby og Universitetshospitalet i Skejby, samt letbanen lige i baghaven. Vi tilbyder også morgenmadsbuffet til dagen efter, så i kan få den perfekte afslutning på jeres ophold her hos os.

Restaurant med omtanke for miljø og lokal beskæftigelse – økologisk restaurant

Restaurant APART stræber efter at bruge så mange økologiske og bæredygtige råvarer som overhovedet muligt. Dette gør vi blandt andet ved at handle lokalt og kortrejst mad, der skifter fra sæson til sæson, hvilket også dominerer i vores a la carte menu. Her kan du spise lækker mad med god samvittighed.