OUTDOOR AREA

Hotel GUESTapart

HOTEL ROOM

Hotel GUESTapart

ENTRE

Hotel GUESTapart

HOTEL ROOM

Hotel GUESTapart

HOTEL ROOM

Hotel GUESTapart

HOTEL ROOM

Hotel GUESTapart

HOTEL ROOM

Hotel GUESTapart

Slider

Much more than a hotel

Here you find the perfect combination of exclusive hotel life and homely atmosphere.

Hotel rooms

Go check out all our hotel rooms!

HOTEL ROOM

Hotel GUESTapart

HOTEL ROOM

Hotel GUESTapart

RESTAURANT APART

Hotel GUESTapart

RESTAURANT APART

Hotel GUESTapart

RESTAURANT APART

Hotel GUESTapart

HOTEL ROOM

Hotel GUESTapart

Slider

OUTDOOR AREA

Hotel GUESTapart

Slider

Check in & check out

Check in and out with your personal key code.

Nice to know

When is breakfast, what is the WiFi password, are parking free? Find answers to all your questions right here.

DESIGN & INTERIOR

Painting from Pernille E.

DESIGN & INTERIOR

Plant Planets from Kaja Skytte

DESIGN & INTERIØR

Rise and shine mirror from New Works

DESIGN & INTERIOR

Soap and lotion from FRAMA

DESIGN & INTERIOR

Kitchen tools

DESIGN & INTERIOR

B&O Beoplay speaker

DESIGN & INTERIOR

For your spare time

Slider

Pictures from the hotel

HOTEL ROOM

Hotel GUESTapart

HOTEL ROOM

Hotel GUESTapart

HOTEL ROOM

Hotel GUESTapart

HOTEL ROOM

Hotel GUESTapart

HOTEL ROOM

Hotel GUESTapart

Slider
  • Light Rail 100m
  • Skejby Hospital 200m
  • Bus 200m
  • Aarhus C 10min
  • Freeway E45 10min
  • Shop 5min

Experiences in Aarhus

Hotel in Aarhus

Når du søger efter hotel Aarhus, og du gerne vil have en oplevelse udover det sædvanlige, er GUESTapart det oplagte valg. På GUESTapart gør vi tingene anderledes. Anderledes både i forhold til hotellets arkitektur, valg af materialer, indretning og ikke mindst koncept.

Hotellet er opført som to separate bygninger med charmerende gangbroer imellem, som forbinder de to bygninger med hinanden og med niveau 0, hvor reception, lounge og fitness er. Gulve og vægge står i rå beton, som blødes op af lækre træelementer, der giver en varm og hyggelig følelse. På gulvene ligger farvestrålende marokkanske tæpper, som suppleres af bløde puder og hynder, komfortable stole og snedkererede borde. Væggene er dekoreret med originale kunstværker og dekorative lamper. Stilen er enkel, hyggelig og moderne, og minder om et almindeligt hjem – og det er netop, hvad GUESTapart er – dit hjem væk hjemmefra. Netop derfor skal du vælge os, når du søger hotel Aarhus.

For at skabe de bedste forudsætninger for den hjemlige følelse, tilbyder vi på GUESTapart/aarhus hotellejligheder i stedet for traditionelle hotelværelser. Lejlighederne er minimum 35 kvm. og de har alle eget køkken med ovn, køleskab og frys, komfur og opvaskemaskine samt relevante køkkenredskaber, stort badeværelse med bruseniche og opbevaringsplads samt soveafdeling med dobbeltseng der kan lukkes af for resten af lejligheden.

Vores mindste lejligheder er 35 kvm. og hedder Small standard, herefter følger Small xtra, som har enten en stor altan eller en hyggelig siddeniche, der giver en ekstra dimension til lejligheden. Dernæst kommer Small Lux som har både niche og altan, og sådan fortsætter variationerne ligeledes i Medium og Large. Herefter har vi vores XL lejligheder – og sidst men ikke mindst har vi vores Double-up lejligheder, som er 54 kvm. fordelt på 2 etager, hvor du, udover god plads, får et fantastisk view fra 1. salen ud over spiseafdelingen samt et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier.

Prisen for en GUESTapart overnatning Aarhus følger priserne i byen, og varierer afhængig af hvilken dato du booker, den generelle efterspørgsel på overnatning i Aarhus, hvor langt dit ophold er og type af lejlighed. Priserne ligger fra 795 kr. og op til ca. 2000 kr. i dyre perioder – men så får du også et ophold i absolut bedste kvalitet, og med eksklusive faciliteter lige uden for lejlighedsdøren.

GUESTaparts faciliteter

Som gæst på GUESTapart får du mere end bare et hotelophold Aarhus. Start din dag ud med en lækker hjemmelavet morgenbrunch i café Loungen, som er vores økologiske café, hvor al mad laves fra bunden af så mange lokale råvarer som muligt. I Loungen kan du nyde alle dagens måltider, lige fra det store morgenbord med hjemmebagte boller, personligt tilberedte æggeretter, marmelader, yoghurt, juicer mm. til en lækker steak eller fiskeanretning med mere om aftenen. I forlængelse af caféen er vores populære loungeområde, hvor livet leves. Her kan du nyde forfriskninger fra caféen, mødes til et kaffemøde, hoppe på vores Wi-Fi og klare arbejde eller bare sidde og iagttage livet omkring dig.

Skal der fart over feltet og sved på panden, får du, når du booker overnatning Aarhus på GUESTapart gratis adgang til vores fitnessafdeling. I fitness kan du benytte dig af de nyeste maskiner fra eGYM og MATRIX, træne på hold eller styrketræne i eksklusive omgivelser.Når du er færdig med de anstrengende gøremål, kan du få et opfriskende ”kick” i vores koldskyl, og efterfølgende geare ned i vores infrarøde sauna eller til saunagus – eller omvendt.

Vi vil være dit foretrukne Aarhus hotel, og være med til at gøre dit ophold i byen så behageligt som overhovedet muligt. Vores hotel er nyopført i 2019, ligger centralt placeret i Skejby og med blot 100 meter til letbanen og Det Nye Universitetshospital.

Visit Aarhus

Aarhus er, som Danmarks næststørste by, en magnet for turister, der kommer til byen for at opleve livet langs åen, gå på opdagelse på kunstmuseet Aros eller besøge det populære latinerkvarter. Byen vokser hele tiden, og med den nye letbane forbindes hele byen på en unik måde – også yderområderne. Når du sætter dig i letbanen, går der kun 15 minutter, før du bliver sat af et stenkast fra GUESTaparts indgang og det pulserende erhvervsliv i Skejby. Aarhus er ligeledes kendt for sin mange gastronomiske oplevelser og små hyggelige beværtninger, og uanset om du er til et godt glas vin, en iskold lokal brygget øl eller nøje tilsmagte cocktails, finder du det hele i gåafstand, så snart du rammer centrum.

På vores hjemmeside har vi udvalgt vores favoritter – uanset om du er til spændende seværdigheder, spisesteder og butikker. Vi guider dig også gerne til at få det maksimale ud af dit hotelophold Aarhus.