Top center

9 lokaler

afhold både møder og konferencer hos os

Hold din konference i Aarhus

Der er mange ting, du skal være opmærksom på, når du vælger lokaler til en konference. Derfor er det ikke altid nemt at finde det perfekte konferencelokale. 

Hos GUESTapart er vores konferencelokaler ideelle til at afholde konferencer i Aarhus samt seminarer og møder. Vores lokaler har plads til mange deltagere og er udstyret med avanceret teknik og WiFi, der giver mulighed for at vise fede præsentationer. Derudover er vores konferencelokaler ergonomisk designet, så alle deltagerne har det behageligt og kan holde koncentrationen bedre.

Vi tilbyder desuden lækre mødepakker, så deltagerne kan holde sig friske og energiske under hele konferencen. Har du og dine deltagere behov for at overnatte, har vi nogle fantastiske hotelværelser, som I kan slappe af på.

Læs mere på denne side om at holde din konference hos GUESTapart.

Konferencer i Aarhus med alt, hvad du skal bruge

Hos GUESTapart tilbyder vi de perfekte rammer for din næste konference i Jylland. Vores velindrettede lokaler giver et behageligt og roligt miljø til produktive møder, og vores IT-udstyr i verdensklasse sikrer, at dine præsentationer bliver leveret med den største klarhed. Desuden står vores erfarne personale klar til at levere lækre måltider og forfriskninger under hele konferencen. 

Uanset om du planlægger et lille møde eller et større arrangement, har GUESTapart faciliteterne og ekspertisen til at gøre din konference til en succes. Hvis du tilmed ønsker at holde et møde med overnatning, kan vi også sørge for booking af hotelværelser.

Lokaler med fokus på velbehag og koncentration

Når det drejer sig om at afholde et produktivt møde, er omgivelserne, næsten, lige så vigtige som dagsordenen for konferencen. 

Vores konferencelokaler er derfor indrettet med fokus på velbehag og koncentration, så du og dine deltagere kan fokusere på opgaven uden at blive distraheret. Lokalerne er udstyret med komfortable stole, borde og skærme, og atmosfæren er rolig og afslappende. Derudover har vi sikret et behageligt indeklima, så du sagtens kan være i lokalerne i lang tid. 

Derfor mener vi, at vores faciliteter i forbindelse med afholdelse af konference i Aarhus gør det til det perfekte sted at afholde dit næste arrangement.

Brugervenligt IT-udstyr i bedste kvalitet

Teknologi bliver en større og større del af vores hverdag, og dermed også en afgørende faktor for at holde vellykkede møder og konferencer. 

Af samme årsag har vi hos GUESTapart investeret i det nyeste og bedste udstyr for at sikre, at vores lokaler til konferencer er udstyret med alt, hvad du har brug for. Det omfatter blandt andet et hurtigt og stabilt 50/50 Mbit WIFI samt professionelle mikrofoner og højttalere i bedste kvalitet. Samtidig kan du i alle vores konferencelokaler benytte dig af det trådløse og brugervenlige Barco Clickshare præsentationssystem, som sikrer en præsentation i høj opløsning.

Hvis teknikken skulle volde dig problemer, er vores team klar til at hjælpe dig med det samme, så konferencen hurtigt kan fortsætte. På den måde kan du være sikker på, at din konference vil forløbe gnidningsløst og effektivt fra start til slut med vores mødefaciliteter.

Måltider og forfriskninger, der giver energi

Hvis du holder konference i Aarhus hos os, betyder det, at der bliver taget hånd om dig og dine gæster, fra I ankommer til I forlader os igen. Dette gælder naturligvis også for forplejning. Hos GUESTapart tilbyder vi forplejning under hele konferencen. Det betyder, at du og dine gæster både kan få morgenmad, frokost og middag, der alle kan skræddersyes efter din smag. 

Har en i dit selskab særlige diætkrav, vil vi gøre vores bedste for at imødekomme ønskerne. Alt dette sørger vi for, så du kan koncentrere dig om selve arrangementet i vished om, at dine deltagere bliver opvartet og har, hvad de skal bruge.

Læs mere om vores mødepakker her.

Overnat i det nordlige Aarhus

På Hotel GUESTapart forstår vi, at bekvemmelighed er vigtigt for dem, der rejser i forretningsøjemed. Derfor har vi en perfekt beliggenhed for konferencer i Aarhus med overnattende gæster. 

Vi ligger tæt på både Aarhus Universitetshospital og kun 100 meter fra letbanestop og busforbindelser. Det betyder altså, at det er nemt for dig og dine deltagere at komme til og fra vores hotel. Desuden tilbyder vi altid gratis parkering ved hotellet, hvilket er en stor fordel for dem, der rejser i bil.

Vælger du og dine gæster at overnatte, kan vi tilbyde afslappende hotelværelser med en følelse af at være hjemme. Værelserne er stilrene i en blanding af dansk og international design med et strejf af hygge. De er desuden rummelige og indeholder alt, hvad du skal bruge, når du skal slappe af og overnatte efter en lang dag.

Se vores forskellige værelsestyper her.

Er du i tvivl om noget? Så tøv ikke med at kontakte os!

Her hos GUESTapart ønsker vi at give vores kunder den bedste oplevelse. Uanset om du derfor har et spørgsmål om at holde konferencer i Aarhus, vores tjenester eller ønsker at forhøre dig om tilgængelighed, står vores team altid til rådighed for at hjælpe dig. 

Du kan kontakte os ved at udfylde formularen på vores hjemmeside, sende en e-mail til hello@GUESTapart.dk eller ringe på +45 86 18 00 00. Vi vil besvare din henvendelse så hurtigt som muligt og gøre vores bedste for at give dig de oplysninger, du har brug for. 

Tak fordi du valgte GUESTapart!