Top center

9 lokaler

afhold både møder og konferencer hos os

Konferencelokaler i Aarhus

Når man skal arrangere konferencer er det vigtigt at finde et passende sted at afholde konferencen. Det rigtige sted er afgørende for at afholde en vellykket konference, og der er mange faktorer, der skal tages i betragtning, når du vælger en lokation for konferencen. F.eks. Følger der forplejning med? Er faciliteterne i orden? Vil personalet kunne yde tilstrækkelig service? Dette er blot nogle af de spørgsmål, der er vigtige, når man vælger et konferencelokale i Aarhus. 

Hos GUESTapart forstår vi de unikke udfordringer, der følger med tilrettelæggelsen af en konference, da vi har mange års erfaring inden for afholdelse af konferencer. Derfor tilbyder vi de bedste faciliteter og tjenester for at sikre, at dit arrangement bliver en succes. Vores professionelle udstyr og hurtige WiFi vil sikre, at din konference forløber optimalt, mens vores komfortable lokaler og forplejningsmuligheder vil sørge for at du og deltagerne kan koncentrere jer om arrangementet. 

Så hvis du leder efter de perfekte lokaler til konferencer i Aarhus, så hold den hos GUESTapart. Vi sørger for, at hele konferencen forløber efter planen.

Her på siden kan du læse mere om at afholde din konference hos os. 

Fordele ved at leje et konferencelokale 

Der er mange gode grunde til at leje et lokale, når man afholder en konference. For det første sikrer det, at alle deltagerne har plads til at sidde og kan følge med i arrangementets indslag. 

For det andet er det den mest professionelle måde at afholde denne type af arrangement på. Dette giver deltagerne en bedre oplevelse af, hvor vigtig konferencen er.

For det tredje sikrer et lokale en bedre akustik, hvilket er vigtigt for at sikre, at alle deltagerne kan høre og forstå, hvad der bliver sagt. 

Endelig er det ofte en fordel at leje et konferencelokale i Aarhus eller i resten af landet, fordi man derved har adgang til avancerede tekniske faciliteter, som kan gøre konferencen mere professionel og effektiv. Både i vores konferencelokaler og mødelokaler er de tekniske faciliteterne i top.

Det er altså mange gode grunde til at leje et lokale til en konference. Hvis man gør det, sikrer man sig, at alle deltagerne har en god oplevelse og kan få mest muligt ud af konferencen.

Hold din konference hos GUESTapart

Hos GUESTapart forstår vi vigtigheden i at have det helt rigtige lokale til sin konference. Derfor har vi sørget for komfortable og rolige lokaler med mulighed for forplejning under hele konferencen samt IT-udstyr i verdensklasse.

Ergonomisk indrettede lokaler

Vores mødelokaler er indrettet med fokus på komfort og koncentration. Det rigtige miljø er vigtigt, når man forsøger at holde et produktivt møde, og vi mener, at vi har skabt de perfekte rammer. Vores lokaler har komfortable stole, borde og skærme samt en rolig atmosfære. På den måde kan du koncentrere dig om konferencens agenda, uden at blive distraheret. 

Derudover har vi sørget for at skabe et behageligt indeklima. På denne måde kan du uden problemer holde et længere møde i lokalerne. Vi mener derfor, at vores lokaler til konferencer i Aarhus er det perfekte sted at afholde din konference.

Forplejning under hele konferencen

Når du booker en hotelkonference hos os, kan du være sikker på, at du og dine gæster vil blive godt mætte. Vi tilbyder nemlig forplejning under hele konferencen. Vi har en række muligheder for morgenmad, frokost og middag, som alle kan skræddersyes til din specifikke smag og dine behov. Uanset om du er på udkig efter noget let og sundt eller noget solidt og mættende, så har vi det hele. 

Hvis du eller en konferencedeltager har særlige diætkrav, skal du naturligvis bare give os besked på forhånd, så vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dine behov. 

Moderne IT-udstyr

Hos GUESTapart forstår vi, at teknologi er afgørende for at afvikle en vellykket konference. Derfor har vi investeret i det nyeste og bedste udstyr for at sikre, at vores konferencelokaler i Aarhus er udstyret med alt, hvad du har brug for til et godt møde. Alt lige fra hurtigt og stabilt 50/50 Mbit WIFI til professionelle mikrofoner og højttalere. 

Desuden er alle vores lokaler udstyret med det trådløse og brugervenlige Barco Clickshare-præsentationssystem. På den måde kan du være sikker på, at teknologien aldrig vil volde dig problemer under din konference, når du holder det hos GUESTapart. 

Skulle du alligevel opleve udfordringer, står vores team klar til at hjælpe dig med det samme, så konferencen hurtigt kan fortsætte. Med vores topmoderne udstyr og erfarne personale kan vi derfor garantere, at din konference bliver en succes hos os.

Kontakt os, hvis du mangler hjælp

Hos GUESTapart står vi altid til rådighed for at besvare alle dine spørgsmål. Du kan kontakte os ved at udfylde nedenstående formular, sende os en e-mail på hello@GUESTapart.dk eller ringe til os på +45 86 18 00 00. 

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt med et svar.

Uanset om du ønsker at booke et lokale til en konference i Aarhus eller blot ønsker at vide mere om vores tjenester, er vi her for at hjælpe dig. 

Vi ser frem til at høre fra dig!